Olga - ocena (2) Z całego serca polecam naukę w tej szkole. Na zajęcia uczęszczałam regularnie... Olga Ania - opinia (2) Od lat uczęszczałam na zajęcia i zdałam zarówno egzamin ósmoklasisty, jak i... Ania Ola - opinia (2) bardzo dobra szkola jezykowa, indywidualne podejscie do ucznia polaczone z... Ola
Justyna rychlik - opinia (2) Serdecznie polecam! Pania Eweline prowadzącą szkołę windsor to kompetentny i... Justyna rychlik Justyna - opinia (2) Polecam tę szkołę zarówno dla młodszych dzieci, licealistów a także... Justyna Renata - opinia (2) Od kilku lat korzystamy ze szkoły Windsor i bardzo ją polecam. W tym roku... Renata K - opinia (2) Syn uzyskał wynik 98% na egzaminie ósmoklasisty. Polecam. K Kasia - opinia (2) Szkoła oferuje świetne kursy w niewielkich grupach. Pani Ewelina to znakomity... Kasia Łukasz - opinia (2) Książka bardzo jasno ilustruje czego nalezy się uczyć, oraz świetnie... Łukasz Definitywnie tak (1) Zaczynałem naukę jako kompletne zero, po 4 latach skończyłem na CAE. Chciałem... od zera do bohatera Polecam!!!! (1) Mój syn od trzech lat uczęszcza na lekcje Pani Eweliny, która to posiada... Urszula Kumińska BARDZO POLECAM SZKOŁĘ WINDSOR :) (1) Po dwóch latach spędzonych w tej szkole stwierdziłem, że nie mogłem lepiej... Arek. Świetna szkoła! (1) Warto polecić taką przyjazną szkołę ;) =) Polecam (2) zdecydowanie polecam, mimo zajęć w grupach podejście do każdego ucznia bardzo... łukasz Polecam, polecam, polecam :) (2) Wysoki poziom, świetne, indywidualne podejście do każdego słuchacza, miła... W&M Polecam! (1) Wysoki poziom nauczania, profesjonalne podejście nauczycieli do uczniów.... :) Polecam!! (1) Po prostu polecam :) Fokker gorąco polecam (2) Po kursie maturalnym w szkole Windor dostałam na egzaminie 88% z pisemnego... Błaszczyk Egzamin gimnazjalny z j.angielskiego (2) 94% z Egzaminu Gimnazjalnego po 3 latach nauki (od podstaw) w Windsorze!... Ala Dziękuję bardzo! (2) Matura ustna rozszerzona na 95%! Dziękuję bardzo! Jeszcze tylko czekamy na... Justyna