Wiosenna wyprzedaż- Forumek

- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiosenna wyprzedaż- Forumek

Jest już oficjalne zaproszenie na wyprzedaż wiosenną forumek :-)
http://www.centrumedward.pl/index.php
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."

jak udała sie wiosenna wyprzedaż? Niestety zobaczyłam to dopiero dzisiaj i jestem bardzo ciekawa jak się udało i czy bedzie coś takiego jeszcze organizowane?

W wątku http://forum.trojmiasto.pl/Spotkanie-forumowe-wyprzedaz-wiosenna-t150899,1,16.html?hl=martszp#hl przeczytasz wrażenia dziewczyn. Nie wiem, czy będzie jeszcze organizowane takie spotkanie w Edwardzie- najlepiej tam zadzwonić lub napisać maila.

Inne tematy z forum

Adwokat Rozwód Gdansk (6 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?