Wiosenne odchudzanie czas zacząć - kto zaczyna ze mną?:)

Dziewczyny do wiosny pozostało 3 m-ce, wraz z Nowym Rokiem postanowiłam wziąć się za siebie i zrzucić do wiosny przynajmniej te 10 kg. :) Moją mentorką będzie Chodakowska;D Pościągałam jej programy tj. Skalpel, Turbo Spalanie i Killer i zamierzam ćwiczyć 3-4 razy w tyg. :)) Oczywiście do tego racjonalne odżywianie się i mam nadzieję, że to pomoże:) Będę jeść o 8 zdrowe śniadanie (typu owsianka itp.), o 10 sok jednodniowy lub koktajl z owoców, o 12 jogurt nat. z orzechami, o 14 owoc, o 16 - obiad (zdrowy na parze, grillowane mięsko, warzywa itp.), o 18-19 kolacja (serek wiejski, jajko itp.) i zamienię słodycze na kakao i gorzką czekoladę (70%). Czy ktoś chętny do wspólnych zmagań i motywacji? Dwa lata temu w taki sposób udało mi się zrzucić ok.15 kg., ale niestety zaprzestałam ćwiczyć i efekt jojo powrócił :( A razem raźniej :) KTO CHĘTNY?:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiosenne odchudzanie czas zacząć - kto zaczyna ze mną?:)

Julik to faktycznie razem nie pobiegamy ale jak najbardziej wirtualne wsparcie bedzie potrzebne ;)

Ja juz dzisiaj powoli zaczęłam z dietką, mam nadzieje tych slabszych dni bedzie jak najmniej ;)
Jakby co to w lidlu chyba od 7 ma byc akcja zwiazana ze zdrowiem i beda rożne przyrzady do ćwiczenia bo natknęłam sie dzisiaj na ich gazetkę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem z Redy! chyba na jakieś wspólne bieganie nie ma szans ;-( jedynie na wirtualne wsparcie ;-)

U mnie dziś na spokojnie jeszcze z przeziębienia nie wyszłam no i żeby nie było mega zakwasów;-) o diecie nie wspomnę musimy najpierw pozjadać świąteczne zapasy ale jutro idę po zakupy i będzie tylko zdrowo;-)

Jeśli o mnie chodzi to ja jestem z Kowal, moniaa84 ja też zakupiłam hula hop z kulami masującymi i twister:) Mam też w domu orbitrek i właśnie płyty z Chodakowską, także od dziś twarde postanowienie. Skalpel wykonany, na kolację tortilla razowa z grillowanym kurczakiem i masą warzyw:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam

Ja też się przyłączę.Moje postanowienie noworoczne to jakieś 5 kg mniej, co prawda do wagi sprzed ciąży już prawie powróciłam ale przydałoby się jeszcze tą piąteczkę zrzucić, bo przed ciażą nabrałam masy, no i trochę wyrzeźbić ciało zwłaszcza brzucho...

Oczywiście najważniejsze to racjonalne odżywanie się w moim przypadku i ćwiczenia...mam nadzieję, że będę konsekwentna...
Z ćwiczeń stawiam na Chodakowską, hoola hop i 2-3 razy w tygodniu bieganie....dzisiaj pobiegałam sobie pierwszy raz w tym roku ;)

ja z chęcią dołączę! :) waga sprzed ciąży ale jeszcze bym chciała stracić 2-4 kg:) no i poćwiczyć brzuch:) miesiąc po porodzie kupiłam płytę chodakowskiej ale jeszcze ani razu nie odpaliłam :(

To i ja dołączę :) dziś pierwszy dzień, planuję skalpel + ćwiczenia na ramiona. Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Ja też mam postanowienie Noworoczne- by schudnąć. Marzenie to 15-20kg. Ale i 10 to już byłoby cudownie! Tez mam w planie Chodakowską. Rozgladalam się za grupą wsparcia w odchudzaniu, ale nie znalazłam takiej w Gdańsku. A z kims wlasnie raźniej, bo niestety ja mam slabe samozaparcie - a potrzebe schudniecia - wielką. Skąd jesteście?

Ja zaczynam sie mobilizować :) ze względu na karmienie musi być to racjonalne ale korzystam póki nie mogę jeść czekolady a mały ssak pomaga pozbyć sie pozostałości po ciąży :) życzę wytrwałości i powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chętna ;) zaczełam na początku grudnia ale przez święta oczywiście laba;(. Ćwiczyłam z Chodakowską i ze względu na mój chory kręgosłup pozostaje mi tylko killer, skalpel odpada. Dziś znów zaczynam!

U mnie chodakowska odpada ze wzgledow zdrowotnych ale rowerek stacjonarny dzis wraca na pokoje po pobycie w piwnicy. Moj plan to tez 10 kg. Takze do roboty.

ambitny plan :) życzę powodzenia i wytrwałości

Inne tematy z forum

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....