Polecam (1) Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy Bis-Wiraż. Zajęcia teoretyczne... Magda Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Instruktor Pan Tomek bardzo miły i... Ola Ośrodek warty swojej ceny i czasu! (1) Jestem całkowicie zadowolony z kursu udzielonego przez ten ośrodek.... Kursant
Odradzam (1) Teoria przedstawiona na wykładach -slabizna. Nowoczesne nauczanie nie w tej... Kursantka Polecam! (1) Część teoretyczna ciekawa w miłej atmosferze.Praktyka z p. Ireneuszem-dogodne... Monika Bardzo polecam! Super nauka! (1) Zaczęłam naukę 3 października 2015 roku, przez miesiąc odbywały sie zajęcia... Paula Buczkowska Nie polecam (1) Część teoretyczna przeprowadzona w sposób dość ciekawy, można było dużo z... Karolina Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i bezstresowo - tak zdałam prawo jazdy w tym ośrodku.... KASIA Polecam (1) Znakomity ośrodek, uczą tam znakomici instruktorzy, bardzo doświadczeni i... Ania Polecam (1) Wysoki poziom nauczania, profesjonalna kadra instruktorów. Przemawia za nimi... Ewa Świetna szkoła. (1) Miło przede wszystkim wspominam jazdę z instruktorami. Otrzymałam wiele... kasia