Witajcie @ll
Mam do was kilka pytań!!!
Wiem, że być może one się już powtórzyły ale nie dysponuje takim czasem, żeby wszytsko teraz przeglądać:(
Zamierzam wyjść za mąż za rok ( październik 2006 lub Wielkanoc 2007) Weszłam tu bo moja kumlela powiedział, że tu panuje fantastyczna atmosfera i ludzie są bardzo przyjaźni a co najważniejsze doświadczeni:)
Moje pytania to;)
1. Czy ktoś z was urządzał wesele w Zamku Rzucewie, Grand Hotelu, Faltom czy Murat:) ???
Jakie tam są ceny, obsługa itp.
2. Czy Ktoś z Was brał ślub w Grudniu na Boże Narodzenie??
3. Czy ktoś z Was budował własny ołtarz ( żeby wziąść ślub kościelny, bez kościoła) ???
4. Ile generalnie kosztował was cały ślub???
5. Ile kasy trzeba poświęcić dla faceta i babeczki( +fryzura, i inne gażety) na Strój:)???
Z góry dziekuje za każde informacje!!!
Obiecuje, że teraz będe tu częściej wpadać !!!
Buźźźźźźka Dla Wszytskich !!
Wiem, że być może one się już powtórzyły ale nie dysponuje takim czasem, żeby wszytsko teraz przeglądać:(
Zamierzam wyjść za mąż za rok ( październik 2006 lub Wielkanoc 2007) Weszłam tu bo moja kumlela powiedział, że tu panuje fantastyczna atmosfera i ludzie są bardzo przyjaźni a co najważniejsze doświadczeni:)
Moje pytania to;)
1. Czy ktoś z was urządzał wesele w Zamku Rzucewie, Grand Hotelu, Faltom czy Murat:) ???
Jakie tam są ceny, obsługa itp.
2. Czy Ktoś z Was brał ślub w Grudniu na Boże Narodzenie??
3. Czy ktoś z Was budował własny ołtarz ( żeby wziąść ślub kościelny, bez kościoła) ???
4. Ile generalnie kosztował was cały ślub???
5. Ile kasy trzeba poświęcić dla faceta i babeczki( +fryzura, i inne gażety) na Strój:)???
Z góry dziekuje za każde informacje!!!
Obiecuje, że teraz będe tu częściej wpadać !!!
Buźźźźźźka Dla Wszytskich !!