Witam wszystkich

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Zalogowałam sie po raz pierwszy na to forum, i chcialabym uczestniczyć, razem z Wami w przygotowaniach do ślubu i wesela. Mój ślub w przyszłym roku.
Witam i Pozdrawiam wszystkich na tym forum!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam wszystkich

Ja również się dołączam. Decyzja zapadła, będę ślubować 9 września. Na razie nie załatwione nic z wyjątkiem sali. Ciekawe jak pójdzie dalej.
Pozdrawiam

To ja też sie przyłącze,
Ja z moim lubym też planujemy wielki dzień na przyszły rok, ale w porównaniu do was jestem w kompletnych powijakach (nawet data nie ustalona - coś pod koniec lata).
Musze przyznac, że całkiem nie wiem od czego zacząć, wiec forum to dla mnie prawdziwe wybawianie.
Mam nadzieje, że moge liczyć na Wasza pomoc :).
pozdrawiam
Żaki

Dziewczyny a kiedy dokładnie wasz wielki dzień?

wszytskei serdecznie witamy!! im nas wiecej tym lepiej- wiecej rad, lepszych pomyslow i duuuzo wsparcia:) pozostaje zyczy dobrego humoru i ..... dziewczyny zabierajcie sie do roboty!!:D pozdrawiam

Zaki działaj! Ja z wielkim trudem znalazłam salę na wrzesień. Chciałam w sierpniu, ale już niestety wszystko zajęte. Teraz usiłuję zatrudnić jakiś zespół. Z tych co polecają znajomi moj termin też zajęty. Może któraś z Was dziewczyny jakiś poleci.

Ja również znalazłam salę na wrzesień, chociaz chciałam czerwiec lub sierpień, za pózno sie za to zabrałam a miejsce w którym chcialam zrobic było juz zajete, a teraz mam mały problem 16 wrzesien lub ewentualnie 6 maj......?
pzodrawiam

gosia zdecydowanie wrześień

A ja zjeździłam się w zeszłym tygodniu, ale na szczęście wybrałam miejsce w mieście ale jakby na uboczu z dodatkami "zielonymi", oraz czerwcową datą.
Pozdrowionka, Martka

ps: ośrodek Otomin (Geowita), Hipodrom Sopot i Tawerna Grecka (ul. Kartuska) mają wole terminy czerwcowe i sierpniowe, przynajmniej w zeszłym tyg. tak było! :>