Robert W - ocena (1) Wielokrotnie agencja stawała na wysokości zadania. Materiały reklamowe zawsze... Robert W Żaneta Bodnar - ocena (1) Super pomocni i znający się na swojej pracy Żaneta Bodnar Wanda L - ocena (1) Naprawde rewelacyjna agencja. Ekspresowa realizacja i zawsze pomocny pan Daniel. Wanda L
Zdzisława - ocena (1) Agencja Reklama Wizjonerski to prawdziwi profesjonaliści. Działają... Zdzisława Kira R - ocena (1) Mieszkając za granicą ciężko jest mi znaleźć kogoś kto przygotuje dla mnie... Kira R Game - ocena (1) Zaprojektowanie nowego logo z Wizjonersami to była czysta frajda. Ekipa umie... Game Laura - ocena (1) Rebranding z Wizjonersami? Mega trafiony wybór! Świeży look naszej marki robi... Laura Henia - ocena (1) Mega super firma. Szczerze polecam Henia Władysław - ocena (1) Współpraca z agencją 'Wizjonersi' przy tworzeniu reklamy outdoorowej na nasz... Władysław Katarzyna - ocena (1) Bardzo Mili Panowie :) Kompetentni, życzliwi z dużo wrażliwością na potrzebę... Katarzyna Hanna - ocena (1) Nazwa Wizjonersi nie jest przypadkowa. Pan Daniel ma mnóstwo dobrych... Hanna Robert - ocena (1) Agencja Wizjonersi to marketingowi superbohaterowie, którzy kompleksowo... Robert Magda Glinka - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja zamówienia. Fachowe... Magda Glinka Piotr - ocena (1) Mnóstwo realizacji zleconych przeze mnie i wszystko perfekcyjnie wykonane Piotr Adi Mich - ocena (1) Polecam z całego serca. Zlecenie zrealizwane w wyścigowym tempie - do tego... Adi Mich Konrad - ocena (1) Szczerze uważam, że Agencja Wizjonersi to moim zdaniem najlepsza firma... Konrad Actidiet - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z chłopakami - pozytywna energia, mega... Actidiet Z Natury Rzeczy - ocena (1) Wszystko sprawnie, sympatycznie i zgodnie z oczekiwaniami (a nawet lepiej, bo... Z Natury Rzeczy Patrycja Kurowska - ocena (1) Szanowni Państwo! Wizjonersi to najlepsza firma, z którą miałam możliwość... Patrycja Kurowska Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez agencję... Natalia