Wkładka wewnątrzmaciczna Intra Uterine Ball

Czy któraś z Was używała lub używa wkładkę wewnątrzmaciczną Intra Uterine Ball? Jakie są Wasze doświadczenia? Martwię się o skutki uboczne tj. bolesne miesiączki, gdyż moje już są bolesne. Ile płaciłyście za wkładkę wraz z założeniem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wkładka wewnątrzmaciczna Intra Uterine Ball

Wszystkie wkładki to syf hormony. Zarabiają famaceuci ..apteki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wkładka wewnątrzmaciczna Intra Uterine Ball

1300 zł.. 2-3 dni plemienia po założeniu i lekki ból podbrzusza do 5 dni. Trochę bolało przy zakładaniu (wziernik), okres w porządku, regularny, krwawienie bez zmian, bóle brzucha nie zwiększyły się.

Mam od tygodnia, też byłam ciekawa jakie macie objawy bo mnie nadal boli podbrzusze i troszkę niekiedy plamię. Cena wkładki udało mi się kupić w aptece ( po znajomości) za 350zł ale w aptekach są po ok.500 zł. Założenie ze znieczuleniem miejscowym miałam za 300 zł ale i tak czułam troszkę bólu. Jak z okresem to jeszcze nie wiem zobaczymy za 2 tyg. Ale martwią mnie nadal te bóle podbrzusza i prawego jajnika, czuję jakby wzdęcia. Lekarz powiedział mi że organizm musi się przyswoić do zmiany, bo wcześniej przez 10 lat brałam tabletki ale kazał mi zrobić przerwę by wątroby nie zniszczyć.

Inne tematy z forum

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Mój facet szybko dochodzi (7 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...