Władze Gdańska zapraszają afrykańskich islamistów.

"Mieszkania komunalne dla uchodźców - taka jest decyzja władz Gdańska i odpowiedź na deklarację polskiego rządu chęci przyjęcia około 2000 tysięcy emigrantów z Afryki i Azji."

Źródło: TVP Gdańsk http://gdansk.tvp.pl/21475706/mieszkania-komunalne-w-gdansku-dla-uchodzcow

Tymczasem w samym Gdańsku 1830 rodzin oczekuje na mieszkanie komunalne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Władze Gdańska zapraszają afrykańskich islamistów.

Kraj absurdu.

Zachód próbuje się wymigać od przyjmowania jakichkolwiek emigrantów.
Ile jeszcze czasu ludzie w tym kraju będą na to pozwalać?
Czy na prawdę musi dojść do jakiejś tragedii żeby niektórym klapki spadły z oczu?
Przecież w normalnym kraju, za te wszystkie przekręty i traktowanie ludzi, taki rząd jaki mamy (cały!) ludzie roznieśli by na widłach... jak g*wno po polu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko. Wybory niebawem ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaaa... i jak zywkle będzie 'zamienił stryjek siekierkę na kijek' ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może nie będzie tak źle. Lemingi powoli otwierają oczęta.
PiS dostanie głosy swojego żelaznego elektoratu, ale niekoniecznie innych, "PO-negative".
Podobnie elektorat "PiS-negative": niekoniecznie zagłosuje na PO.
W każdym razie - cokolwiek nie będzie, będzie lepiej niż jest. Byle dało się odkręcić bzdury, którymi raczy nas PO pod koniec swej władzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

>cokolwiek nie będzie, będzie lepiej niż jest.

W końcu Polska w ruinie ustąpi miejsca nowej, lepszej Polsce. Polsce, w której nie będzie juz niedozywionych dzieci, których całe tabuny latają teraz po klepiskach w centrach miast, bo w ciagu ostatnich ośmiu lat całkowicie odstąpiono w Polsce od budowy dróg.
Aby je dozywić każda rodzina dostanie 500 zł jako dar od cesarza.
Dzieci te nie bedą mogły rozpocząć edukacji w wieku 6 lat, bo stracą bezpowrotnie rok, w którym mogłyby się jeszcze pobawić w przedszkolu. Dzięki temu pójdą o rok pózniej do pracy. Dla społeczeństwa, które w ciagu ostatnich lat tak mocno zubożało jest to lepsze rozwiazanie, bo przecież po zakończeniu edukacji czeka ich tylko bezrobocie. W Polsce są przecież tylko zdewastowane fabryki, przy których konferencje prasowe urządza sobie szydło. Jak w końcu uda im sie cudem znaleźć pracę i bedą mogły wziąść (od teraz nie-lewacka i jedynie poprawna politycznie forma) się do roboty, zanim sie obejrzą, przyjdzie wymarzona emerytura w wieku 60/65 lat. Nie można przecież pracować do śmierci, jak powiedział duda. W Polsce jak wiadomo średnia długość życia obniża sie z racji katastrofy służby zdrowia. Tak wiec obniżenie wieku emerytalnego jest jedynym sposobem, aby pobrać chociaż jedną albo dwie emerytury przed śmiercią. Ten błogi czas wypełnią emerytom w nowej Polsce spacery po Lasach Państwowych w ostatniej chwili wydarte Niemcom i Żydom.

Jako typowy leming otwieram coraz szerzej oczęta i nie mogę doczekać się tej "dobrej zmiany dla Polski"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

> Jako typowy leming otwieram coraz szerzej oczęta i nie mogę doczekać się tej "dobrej zmiany dla Polski"

Fuchę stracisz :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

może nie na temat, ale bez sensu zakładać nowy topic...

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"taaaa... i jak zywkle będzie 'zamienił stryjek siekierkę na kijek' ;)"

"Lemingi powoli otwierają oczęta."

heh.... "a nie mówiłem?" :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tia... Niech ci, którym pasuje "oczekują" nadal na cuda. Wy spijajcie slogany i żryjcie karmę dla kotów, podtrzymujcie ducha "ONI"....
O czymś trzeba pierd...ć
Nowe świnie przy korycie oznaczają większe zapotrzebowanie na żarcie.
Pozdrawiam Pastuszków od gnojówki. Chwała Wam!

Ps
Jedyne czego "oczekuję" od tego Kraju, który dał mi jedynie gołą d...ę i garb pełnej pomyłek histori to by nie wpier...ł się w moją prywatną biedę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drukować więcej pieniędzy. Oczywiście nie dla Polaków.

Coraz mniej Gdańszczan chce pracować poniżej 8 zł netto za godzinę.
Coraz rzadziej poddają się mobbingowi i molestowaniu.
Coraz częściej podnoszą głowę i mówią o kodeksie pracy.
Firmom potrzeba taniej siły roboczej - od roboli po specjalistów.
Pracodawcom potrzeba tych 2000 pracowników i kolejnych kilku tysięcy, których oni sprowadzą. Potrzeba ich, by można zwolnić Was:)

To ja płacę podatki i to za moje pieniądze władze gdańska chcą rozdawać mieszkania brudasom !!!! pięści mi się same zaciskają !!! i krew mi oczy zalewa z wściekłości !!! jakim prawem ? co to za władze ? won ze stołków !!! oszuści i złodzieje !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...