Kiedyś kuzynka zaprosiła nas na swoje urodziny, które organizowała właśnie w tym klubie... Było to dawno, bo dwa lata temu i to był jedyny raz, kiedy odwiedziłam ten klub, z racji tego, że mieszkam na drugim końcu Polski. Teraz kiedy chciałam ponownie odwiedzić ten klub, przed wejściem okazało się, ze wstęp jest od 21 lat (mam 20) i niestety nie można wejść. A moje pytanie jest takie- dlaczego nie ma ŻADNEJ oficjalnej informacji na ten temat na stronie MA? Przed wybraniem się do tego klubu sprawdzałam to i jeśli takowa informacja jest to chyba trzeba przeszukać wszelkie linki na niej,żeby coś znaleźć. Współczuję ochroniarzowi, bo przy wejściu nie ukrywam,że zdenerwował mnie tą informacją, w dodatku twierdząc,że na stronie takie info jest umieszczone. Sam nie był dobrze pewien i trochę mu się za to oberwało, bo nie spodziewał się, że sprawdzałam i niestety dał po sobie poznać,że nie bardzo wie, jak się dalej tłumaczyć. Miałam zamiar wystawić dobra ocenę temu klubowi, bo za pierwszym razem naprawdę dobrze się bawiłam. Ale niestety jak każda instytucja, ten klub jak inne, powinien mieć JASNO OKREŚLONE NA SWOJEJ STRONIE reguły korzystania z niego. Takie sytuacje są czysto żenujące