Re: Włoski-jakie szkoły językowe polecacie?
hej : )
Sama uczęszczam na kurs włoskiego i szczerze Ci powiem, że to nie jest zbyt dobry pomysł, ponieważ tak naprawde każdy jest tam na innym poziomie co sprawia, że cięzko się pracuje. Ja np. zapisałam się na wyższy, jednak osoby, które chodzą tam razem ze mną ledwo co mówią po włosku. Spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Podobnie jest na kursach początkujących, gdyż często szkoły językowe (jeśli chodzi o włoski) mają podzielone grupy na początkujący i kontynuacja...
Ja uczęszczam na ten kurs z przyjemności, bo tak naprawdę włoski znam doskonale, przygotowuję się na wyższe egzaminy CELI. Mieszkałam tam 4 lata,co rok jeżdze do znajomych na wakacje i mam stycznośc z tym językiem praktycznie codziennie.
Osobiście polecam prywatne korepetycje.
( ja także jestem chętna by je udzielać, gwarantowałabym naprawdę profesjonale i ciekawe nauczanie (mam wiele materiałów, poręczniki, ksiązki z gramatyką itp.) udzielałam już korepetycji i z ogromną chęcią podzieliłabym się moją wiedzą : ) cena również jest bardzo atrakcyjna, 25zł/60minut. - wychodzi taniej niz kurs języka, a praca skupiona na jednej osobie, a co z tym idzie dokładniejsza i efektywniejsza : )
( mieszkam z Gdyni, mój mail - iza.pal1@wp.pl )
0
0