Wodny Świat Ostrzyce - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
Czy ktos z Was w ostatnim czasie robił bądź był na imprezie w Wodnym Świecie w Ostrzycach? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opinie na temat tego lokalu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wodny Świat Ostrzyce - proszę o opinie.

Jeśli chodzi o salę na jeziorze: Moja znajoma była, mówiła, ze wszystko naprawdę bardzo fajnie, jedzonko może niezbyt wymyślne, ale smaczne.
Miejsce bardzo urokliwe! jedyny mankament to odległość od hotelu- na piechotę żaden z gości raczej nie wróci.
Ja sama zastanawiałam się nad ostrzycami, jednak- może źle trafiłam, już było po sezonie- sala była troche brudna, zakurzona, jakieś pajęczyny, ale myślę, ze na wesele wszystko jest super elegancko;) No i ceny są naprawdę przystępne i z tego co się zorientowałam właściciele są skłonni do negocjacji i zmian np. w menu! przy czym musisz się liczyć że to będzie raczej tradycyjne kaszubskie menu z tymi kurczakami w białym sosie i ryzem na obiad

Dzięki za info :) Bardzo sie cieszę, że będzie właśnie takie typowe kaszubskie menu :) mankamentem też może być wielkość sali - za duza nie jest a wesele planujemy na ok 100 osób więc może byc trochę " ciasno"... Zobaczymy, może ktoś jeszcze podzieli sie opinia na temat tego miejsca :)
Pozdrawiam

Miejsce urocze,ma swoj klimat naprawde super . Osobiscie polecam ten region ,mamy tam domek i wiem ze kazda para jest zauroczona weselami w Ostrzycach.

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?