Wojciech - opinia
Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i napraw blacharskich nietypowego auta TATA Indica Vista tylko Pan Piotr chciał się nim zająć, inne warsztaty w promieniu 50 kilometrów nie chciały takiego problemu jak tak nie typowe auto.W tej chwili jestem posiadaczem już innego auta i również tylko do Orła.Tak wszystko się zaczęło teraz gdy mam opony do wymiany tylko Orzeł,wymiana oleju tylko Orzeł,drobne usterki tylko Orzeł,nabijanie klimatyzacji tylko Orzeł usługa dostępna od niedawna,problem z hamulcami tylko Orzeł i mozna było by tak wymieniać w nieskończoność.Pan Piotr zawsze pomocny telefon odbiera zawsze i wszędzie,pomoże doradzi.Usługi wykonane na najwyższym poziomie nigdy się nie zawiodłem i nasza współpraca będzie kontynuowana bo po prostu Pan Piotr to Orzeł w całym pomorskim w wykonywaniu swoich usług na najwyższym poziomie.Polecam serdecznie wszystkim.A Panu Piotrowi życzę jak najwięcej klientów i aby jego pasja nigdy się nie kończyła,bo jest The Best.