Wiola - ocena (1) Bardzo milo polecam dostępne ceny Wiola Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta
Mariola - opinia (1) polecam szczerze. właściciel pan piotr to człowiek z gatunku wymierajcacyh... Mariola Jarek - opinia (1) Dokładne i precyzyjne usunięcie wszystkich uszkodzeń i rys. Wykonanie super... Jarek Wojciech - opinia (1) Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i... Wojciech alga - opinia (2) Nie polecam! Przyszłam do Pana Piotra z zepsutym tłumikiem i hamulcami.... alga Mirosława - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Firmę Orzeł. Tak szybko i dobrze wykonana naprawa... Mirosława pzak - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy - usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ.... pzak Bogdan - opinia (1) Witam. Po raz kolejny bardzo dobrze wykonana naprawa auta firmowego. Szybko... Bogdan Wojtek - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem,usługi Firmy orzeł.oddałem do naprawy... Wojtek Wojtek M. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ Wojtek M. - opinia (1) Zakład godny polecenia. Jakość usługi oraz czas jej wykonanie - bez... Nissan Micra (1) Rdza wychodzi po dwóch miesiącach. Żenada. Nie polecam. Szymon Jestem pod wrażeniem (1) Jakość, profesjonalizm, terminowość, indywidualne podejście, uprzejmość,... Piotr Bardzo polecam !!! (1) Byłem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony tak podejściem do klienta jak... sztefla robota na sztukę (3) zleciłem konserwacje podwozia oraz naprawy nadkoli z przodu (korozja na... kar Polecam !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta,dałem auto do lakierowania jestem... Andrzej POLECAM (1) przyprowadziłem (właściwie to laweta) swojego Forda do zakładu na początku... Zadowolony Odradzam (1) Usługa wykonana bardzo źle były elementy do lakierowania ,które po 3... Beata