Krzysztof - ocena (1) Na tym warsztacie można polegać. Pan Piotr to fachowiec z krwi i kości.... Krzysztof Wiola - ocena (1) Bardzo milo polecam dostępne ceny Wiola Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa
Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta Mariola - opinia (1) polecam szczerze. właściciel pan piotr to człowiek z gatunku wymierajcacyh... Mariola Jarek - opinia (1) Dokładne i precyzyjne usunięcie wszystkich uszkodzeń i rys. Wykonanie super... Jarek Wojciech - opinia (1) Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i... Wojciech alga - opinia (2) Nie polecam! Przyszłam do Pana Piotra z zepsutym tłumikiem i hamulcami.... alga Mirosława - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Firmę Orzeł. Tak szybko i dobrze wykonana naprawa... Mirosława pzak - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy - usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ.... pzak Bogdan - opinia (1) Witam. Po raz kolejny bardzo dobrze wykonana naprawa auta firmowego. Szybko... Bogdan Wojtek - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem,usługi Firmy orzeł.oddałem do naprawy... Wojtek Wojtek M. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ Wojtek M. - opinia (1) Zakład godny polecenia. Jakość usługi oraz czas jej wykonanie - bez... Nissan Micra (1) Rdza wychodzi po dwóch miesiącach. Żenada. Nie polecam. Szymon Jestem pod wrażeniem (1) Jakość, profesjonalizm, terminowość, indywidualne podejście, uprzejmość,... Piotr Bardzo polecam !!! (1) Byłem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony tak podejściem do klienta jak... sztefla robota na sztukę (3) zleciłem konserwacje podwozia oraz naprawy nadkoli z przodu (korozja na... kar Polecam !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta,dałem auto do lakierowania jestem... Andrzej POLECAM (1) przyprowadziłem (właściwie to laweta) swojego Forda do zakładu na początku... Zadowolony