Wójt

Nie głosować na niego więcej i będzie z głowy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wójt

Najwieksza porazka w historii tej gminy. Teraz niech swoje haslo wywiesi sobie na plocie dzialajmy razem

Bez komentarza.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie doceniasz skumulowanej siły d**ilizmu naszego regionu, następnym razem wybiorą kogoś jeszcze gorszego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie, trzeba zobaczyć jacy będą kontrkandydaci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie macie pojęcia i zabieracie głos. Wójt już nie kandyduje w następujących wyborach i wije ciepła posadkę gdzie nie napiszę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja tak z innym tematem. Czy do Was dotarł pług, bo w Bojanie jeszcze niektóre boczne drogi nie zostały odśnieżone? Nie wiem, czy mamy czekać aż śnieg stopnieje, czy co?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

On już nie może kandydować bo w Polsce jest kadencyjność wójtów a on już jest 2 kadencje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kadencyjność nie działa wstecz. Pierwsza kadencja się nie liczy bo ustawa weszła w trakcie trwania drugiej kadencji.

Wójt chyba sobie posadkę w urzędzie marszałkowskim szykuje. Po coś mu te studia MBA potrzebne były za nasze pieniądze.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strug to jego koleżka, więc coś się znajdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Strug... czyli by wszystko się zgadzało, czego się nie dotknie to spierd..li. Kolejny POpapraniec z Koalicji
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ło . Ale problemy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (26 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...