Wojtek Sklep z LEGO

Sklepy z zabawkami

Gdańsk, al. Legionów 2

Patryk - opinia (1) Raj dla miłośników Lego. Sprzedawca to także fanatyk Lego. Patryk Jan - opinia (1) Miejsce jedyne w swoim rodzaju. Polecam. Jan Piotr - opinia (1) Fajne.________________________________ Piotr
Olga - opinia (1) Ciekawy asortyment i jedyne stacjonarne miejsce jakie znam, gdzie da się... Olga Marta - opinia (1) Świetny sklep prowadzony z pasją i rzetelną wiedzą. Oprócz klocków lego można... Marta SUPER (1) Polecam wszystkim fanom LEGO, widać, że sprzedawca (właściciel) jest również... Magda Podoba mi się (1) Bardzo duży wybór klocków, również pojedynczych figurek lego. A dla starszych... Agnieszka fajny sklep (1) nawet jak czegoś nie ma aktualnie w ofercie to Pan Wojtek załatwi. Bardzo... halina Bardzo fajny sklep (1) Zamiast lecieć na zakupy do Symka, lepiej zajść do tego sklepu i kupić... Łukasz Polecam. Świetny sklep. Niskie ceny. (1) Chodziłem tam za dzieciaka i patrzyłem wielkimi oczami na Lego i Matchboxy,... Paweł sklep z lego Wojtek (1) super sklep. przychodzilam tam jeszcze bedac dzieckiem a teraz kupuje klocki... Agata Zdecydowanie polecam! (2) Zawsze fachowa obsługa, jeśli aktualnie nie mają to sprowadzają wszystko co... Marcin Gorąco polecam (1) Sklep prowadzi sprzedaż używanych klocków lego, dzięki czemu mogłam kupić... legowielbiciel Dla każdego coś miłego :) (1) Dla każdego coś miłego :) Sołtys Katarzyna Urba - opinia (1) Bardzo lubię ten sklep.Jak potrzebuję jakiś prezentów to najpierw tam... Katarzyna Urba Dla każdego coś... (1) Bardzo miła obsługa, pomocna, znają się na towarze którym handlują. Z dziećmi... Michał Dosyć drogo !!! (4) Wybór spory, zarówno nowe jak i używane. Nowe dosyć drogie, w innych sklepach... Andrzej Sklepz legiem (3) Witam, sklep ma czasami fajne używane lego, przeważnie dość drogo i większość... Stach szef WOJTEK DARDZIŃSKI PÓŁ NA PÓL (1) WITAM JESTEM KOLEKCJONEREM KART XLADRENALIn dowiedziałem się od... oskar oczkoś Genialny sklep (1) POLECAM WSZYSTKIM dajcie sobie spokój z innymi sklepami z lego ten jest... KLIENY