Wojtek - opinia
Zdarzało mi się kilkukrotnie zamawiać jedzenie z Pizzerii Leone i najczęściej byłem zadowolony z jakości Dań Obiadowych, niestety z pizzą bywało różnie. Po jakimś pół roku od ostatniego zamówienia, które było całkowitą klapą, chciałem zamówić Danie Obiadowe - po wejście na stronę internetową lokalu uznałem, że wybiorę oddział na Oruni Górnej (z Zaspy za daleko, a ten na Ptasiej rozczarował bardzo mocno ostatnim razem). Zamówienie złożone, płatność pobrana z konta, potwierdzenie zamówienia na mail i cisza od dwóch tygodni. Okazało się, że lokal jest zamknięty, Pani z lokalu na Ptasiej poinformowała, że nie wprowadzają ludzi w błąd tylko usunięcie zamkniętego lokalu z ich strony nie jest takie proste. Wysłałem chyba z 6 maili na różne dostępne adresy(Zostałem poproszony o kontakt mailowy z nr konta w celu zwrotu środków) jednak od dwóch tygodni nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Jakość potraw co raz to gorsza, jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. (...)
Jakość potraw co raz to gorsza, jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. (...)