Ja - opinia (1) Pizzeria jest tragiczna wieczne jedzenie ma inny smak brak składników,... Ja Wojtek - opinia (1) Zdarzało mi się kilkukrotnie zamawiać jedzenie z Pizzerii Leone i najczęściej... Wojtek Fasola - opinia (1) Pizza super smaczna, jako osoba której ciężko dogodzić tej pizzerii się udało... Fasola
menu (1) W poniedziałek 3 czerwca po dokładnym przeanalizowaniu menu na stronie... Nicki Pizza 50cm na telefon (1) Zamówiłem pizze gyros 50cm,czas oczekiwania 1.5h,dostawca przywiózł... Oleczek Dostawa (1) Czas oczekiwania na pizzę 1h po 1,5 zadzwonil kiedy będzie pizza , pani mnie... Kassss Pizza leone - Ptasia (1) Zamówiłam pizze, 7 sztuk, różne. Przyjechały z pomieszanymi składnikami,... Ja Pizza na Dowóz (1) Nie polecam, długi czas oczekiwania po wykonaniu telefonu z zapytaniem jak... Luke Nie ciekawie (1) O nas totalnie zapomnieli. Czekaliśmy ponad 45min na 2 pizze. Kiedy... Katarzyna żenada! (1) W dniu 15.08.2018 zamówiłam przez portal Pyszne.pl jedzenie. Mianowicie... masakra dostawa (1) Tragedia! Pizza zamówiona przez pizzaportal. Czas dostawy - 17.15. Ok.... Ja jest coraz gorzej (1) Wczoraj byliśmy na obiedzie, ostatni raz w tym lokalu. Żurek- gęsty w formie... Anna Maaaasakra (1) Czekanie na jedną mała pizzę 2.5 godziny... Po czym jak przyjechała po takim... Nikola Koszmarne jedzenie (1) Zamówienie dotarło po 3 godzinach , zimne ,inne surówki a gyros to raczej... ja Tragedia, nie polecam (1) Pizza zamówiona miała dojechać do godziny, dojechala po godzinie i 40... M Tragedia (1) Pamiętam Leone kilka lat temu, jak otworzyli lokal na Oruni Górnej. Posiłki... Kawomir Pizza na miejscu w tym miejscu na 5 z + (1) Polecam Pizzerie. Ostatnimi czasy odwiedzamy ją regularnie we wtorki, gdzie... Fargo92 Porazka (1) Pizza dotarła po ponad 2 godzinach, gdzie czas oczekiwania miał wynieść 1.5h... Anna Fu!!! (1) Ochyda !!! Zamówiłam makaron szefa był ochydny bez smaku kurczak rowniez bez... Iza SPAGHETTI BOLOGNESE (1) Stołuję się w Leone od lat ale zazwyczaj na Ptasiej. Tak czy siak czegoś... Josh