czekanie na danie...... godzina!! (4) Bywamy a raczej bywalismy (juz nie zamierzamy nigdy wiecej!)od czasu do czasu... ell Szkoda czasu, pieniędzy i brzucha (1) 40 minut czekania na małą pizzę, 45 na sałatkę (!) przy 3 zajętych stolikach.... eeewwww ZIMNA PIZZA (1) Zamowiona pizza byla zimna i przypalona! Nie dalo sie jej jesc. Nigdy wiecej... anonim
Poprawne jedzenie (2) Jedliśmy w tej restauracji kilka dni z rzędu (remont kuchni w domu nas... Krystyna Co się stalo???? (1) Jestem wieloletnią mieszkanką Oruni Górnej, a zatem znam pizzerię na Dywizji... Renata Po prostu brzydkie. (1) 18 września 2014 zamówiłem placek po cygańsku. Szkoda że zabrałem go na wynos... Długi Co to było? (2) Zamówiłam zupę pomidorowa która okazała się zabarwiona woda plus parę... Magda ... (2) zamówiłam wczoraj pizze. pizza zimna jakby robiona dzień wcześniej i w... niezadowolona klientka Dramat (1) Dziś odwiedziłam pizzerie na Orunii Górnej razem ze znajomymi. Nie wiem nawet... S Dziękuję, nigdy więcej. (1) Regulamin dodawania opinii i ocen w Portalu Trojmiasto.pl: 9.6 -... Michał fajnie i milo (1) Kilka razy zdarzylo mi sie przyjsc z żoną na obiad. Bardzo dobre jedzenie.... Marcin Leone spada na psy ... (1) Po remoncie wystroj sie poprawil na duzy plus , ale odbilo sie to na... Oruniak duza poprawa (1) Byłam ostatnio z mężem w lokalu na kolacji. Zamówiliśmy salatki. Podane... Iza opinia (1) zamawiam lasagne warzywną z sosem śmietanowym, przywożą bez sosu, dzwonię i... Marylka niestety nie polecam (1) Pizze bez smaku, placki ziemniaczane od czasu remontu są paskudne, bo... klient NIE POLECAM (2) Dzis o godz 14 50 zlozylam zamowienie, ktore dotarlo do mnie o godz 18 20. W... Lena ok z małym zastrzeżeniem (1) Pizza bardzo smaczna, tylko dlaczego zamiast deklarowanych 28 cm (pizza mała)... klient Zraziłem się (1) Witam, byłem stałym klientem, ale nie będę już tam przychodził. Na kelnerkę... Tomasz NIE POLECAM (1) Dzis o godz 14 50 zlozylam zamowienie, ktore dotarlo do mnie o godz 18 20. W... Lena Niezbyt smacznie, nie fair (1) Dwukrotnie dostarczyliście niekompletne zamówienie, bez dodatków za które... ktoś