Orunia Dolna ul.Ptasia nie polecam (1) zamówienie na tel. czas dostarczenia ok.0.50h dostaje po1.40h żarcie jest... 1 Totalne dno (1) Zamawiam dania z roznych pizzeri,ale ta pizeria jest najgorsza.Po zlozeniu... NIEZADOWOLONY Niedziela co nie tak? (1) Korzystamy z uslug Leone juz kilka lat.Po okolo 2 miesiacach zamowilem dania... Łukasz
Smacznie, miło i na czas (1) Zamawiam z Oruni Górnej jak mamy w rodzinie ochotę najeść się do syta. Dwie... Jola Smacznie i miło (1) Bardzo gorąco polecam. Jedzenie pyszne i świeże, porcje zacne, obsługa... Zadowolony Zawsze wracam (1) Praktycznie co tydzień jemy z rodzinką w Leone n Oruni Górnej. Porcje mają... Jurek Psuje się! (1) Niestety jakość potraw coraz gorsza. Zauważam, że im więcej gości tym gorsza... Enna super Leone (1) Rewelacja! Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie! Uwielbiam! aneta Koszmar nie pizzeria (1) Miałam dzisiaj okazję jeść kolacje w pizzerii Leone. Dawno tam nie jadłam i... rozczarowana Coraz gorzej (1) Zamawiamy już od dłuższego czasu i dość często. Ostatnio jedzenie straciło na... Karolina 34 Ale super, że wystawiliście książki na półkach (1) Ale super, że wystawiliście książki na półkach :D Uwielbiamy czytać i teraz... kleo Polecam (1) Polecam szczególnie zupy i sałatki nic więcej w ciepły dzień nie potrzeba.... gos Nikola - opinia (2) Kiedyś jedno z lepszych miejsc, w których jadałam(jestem, a raczej juz bylam!... Nikola obiad porażka, pani przy telefonie nie miła (1) piree beznadziejne wyglądało na stare, pierś w sosie heh to nawet sosu nie... zawiedziony klient brawo! (2) Ponownie robicie najlepsza pizze w okolicy! Zwłaszcza z sosem bolońskim mega... vito podkład (2) zamówiliśmy 3 małe pizze ciasto ZAKALEC pomimo to ze pizza smakowała... leossss Porażka nie polecam,!! (1) Witam chciałbym podzielić się opinią na temat tej pizzeri jestem klientem... Niezadowolony klient pizza w Leone (1) Niestety porażka, zamówiłem pierwszy raz z Leone z Orunii Górnej. Ciasto... Misiek Skandal !!!! (2) Może i jedzenie dobre ale musiałam na nie czekac ponad dwie godziny. W... KP Masz pół godziny wolnego? (4) Popołudnie, zamawiamy 2 pizze, czekamy ponad 30 minut. Na pytanie dlaczego... J.Rotten