klient - opinia (1) Witam jestem stałym klientem pizzerii Leone na Oruni Górnej i nic nie mam im... klient Jedzenie jak jedzenie (1) ale sposób jego rozwożenia to tragedia.pan z opla astry powinien zostać...... gierdi Wybierają rejony gdzie dowożą pizzę (1) Zamawiałam pizzę za 40zł a pizzeria z Dywizji Wołyńskiej 1/7 odmówiła... Ola
PIZZERIA NA ZASPIE 100 RAZY TAK!!! (1) WITAM... POLECAM GORACO PIZZERIE NA ZASPIE, JEDYNY MANKAMENT TO MALY LOKAL... PK ... (1) 18.10.2009 o godz 18.04 zamowilem 2 pizzy na wynos osobiscie w lokalu... mieszkaniec Oruni Gornej ODRADZAM ! (1) Personel - nie potrafi lub nie chce przyjmować zamówień, przywieźli zupełnie... Nika Nie polecam - mam powód! (1) Jeszcze nie tak dawno chwaliłam Leone... ale ostatnio.. Przymknęłam oko, że... Była Stała klientka Od kilku miesiecy PORAżKA!!!!!!! (1) Jestem zawiedziony ostatnio jakością jedzenia i obsługą.Zamawiałem jedzenie w... zawiedziony mi sie podoba (1) Ja ogólnie lubie chodzić do leone.Obsługa zawsze jest miła i uśmiechnieta.A... bywalczyni Jedno słowo - PORAŻKA (1) Zamówiłem na spotkanie z klientami 12 obiadów na umówiona godzinę, przy czym... MARCIN kolejna pomyłka (1) Bylem ostatnio u kumpla na Oruni Górnej a ze bylismy głodni to wpadlismy do... Krzyś Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony.....