Okropne jedzenie (1) Dzisiejszego dnia przeszli samych siebie. Zamawiałem jedna pizze+ ekstra... Paweł Polecam (1) Jedzenie na telefon jak i w lokalu na Górnej Oruni naprawdę dobre. Leone... Dżi Kpina (1) Jestem stalym klientem ale dzisiejsza pizza to jakas kpina, w hawajskiej brak... JSP
Masakra (1) Odwiedzam Lokal na Oruni Górnej od czasu do czasu ale to co podają tam od... Łukasz jako stały klient polecam (1) Jestem klientem pizzerii na oruni górnej od 2 lat. jedzenie coraz lepsze,... Mirosław smród... (1) ..który zabierasz ze sobą na ciuchach wychodząc z lokalu, jest nie od... Kinga nie polecam (1) Po prawie godzinie czekania dostałem całkowicie spaloną pizzę! Szymon Miło uroczo smacznie (1) Na niedzielny obiad wybraliśmy się 4 osobową rodzina z pewną niepewnością .A... davinci gorzej byc nie moze (2) Zamówiłam pizze na malomiejskie a dostalam z gornej orunii i to zimna bo... misiunia po ostatnich zmianach - rewelacje (2) dziwi mnie trochę że zamiast jechać na ulicę Długą do centrum na romantyczny... Patrycja z klimatem ale niezbyt dobra restauracja (1) Byliśmy w Leone na ul. Wołynskiej.Muszę przyznać ze pozytywnie zaskoczyl nas... Nowy gość CHHUDY jest OK (1) Witam Pizza która jadłem w niedzile w pizzerii na zaspie to poprostu CUDO!... jork Jest pysznie i klimatycznie (1) Jesteśmy stałymi Klientami Leone od kilku lat. Zarówno pizze, dania obiadowe... Agnieszka i Piotr pogorszyło się (1) Nie wiem z czego to wynika, ale jest gorzej! Zamówiona pizza sztuk dwie... migotka Zaskoczony! (1) Odwiedziłem po raz kolejny Leone i byłem zaskoczony to co dostałem na... Gd77 polecam (1) Jak na dowóz - tylko Leone. Przyjeżdżają szybko, jedzenie zawsze jest ciepłe,... MegaLomann zmiana na lepsze (1) Ostatnio po dłuższej przerwie odwiedziłam Leone i jestem zaskoczona tymi... Basia jak u mamy (1) Z powodu braku miejsc w Leone na Ptasiej zaryzykowaliśmy pierwszą wizytę na... Monika U MAŁOMIEJSKA- TAK, ORUNIA GÓRNA- NIE!!! (3) Od dawna zamawiamy jedzenie z Leone, ale z pizzeri na Małomiejskiej, Niestety... m&t stała klijentka - opinia (1) Jestem stała klientką,często zamawiam w lokali jak i również na miejscu.Za... stała klijentka