Parę lat temu było smacznie (1) teraz zamówiona pizza jest letnia przy dostarczeniu, bardzo tłusta, ser... Bartek pizza leone gdańsk małomiejska (1) od roku chyba jest jakiś głupi menadżer bo na małomiejskiej trzeba czekać... irena55 Żart (1) Za każdym razem przy zamówieniu z dowozem dostajemy coś czego nie da się... Enna
Moje ulubione miejsce w Gdańsku,najlepsze obiady (1) Moje ulubione miejsce z pięknym widokiem na Park Oruńskio każdej porze... Monika Badziewie (1) Absolutnie odradzam, to jedzenie jest NIEJADALNE! Kurczak w sosie to jakiś... Kris pizza gumowata jak opona starego traktora (1) Niestety, kiedyś bywało lepiej ale po ostatniej wizycie trochę się... mmm PIZZA? Czy Na pewno? (1) Ogólnie smietnikowe dodatki. Personel kupuje badziewne produkty i... G P Masakr (1) W dniu 06 01 2017 św Trzech Króli upewniłam sie prędzej czy lokal jest... dora Beznadzieja (1) Nie polecam. Zawiodłam się na nich już któryś raz z rzędu, aczkolwiek to był... Kate Smacznie! (1) Polecam zestaw obiadowy la gondola pyszny kotlet w sosie bolońskim... mariusz masakra (1) Jedno jest pewne nigdy więcej nie zamowie nic z oruni górnej jakas masakra... Monika Zachęcam ! (1) Restauracja godna polecenia Przyciąga potrawami, wyglądem i smakiem Warto... Klient Nie polecam !! (1) W dniu dzisiejszym chcialam zjesc sniadanie angielski ktore jest bardzo... kobieta dramat (2) Dramat przez wielkie D , jakas masakra salatka za17zl a taka popelina ze brak... ewa Pizza rewelacja (2) Pizza jak zwykle rewelacyjna, idealnie cienka i ze świetnym tunczykiem :)... Kasia rewelka !!! (2) Najlepsza pizza w trójmieście . Ciasto najwyższej jakości :) obsługa urzejma... Magda pizza (1) Bardzo dobra pizza mila obsluga oraz szybkie dostracznie pizzy :) Emil Masakra (1) Kiedyś było smacznie. Teraz wszystko śmierdzi starym olejem masakra.... Mama PORAŻKA! (1) Oceniam Pizzerie na ul.Małomiejskiej. Zepsuli się. Wiele lat temu uwielbiałam... Niezadowolena dziewczyna z chłop nie polecam jedzenia w tej restauracji (1) ponieważ jedzenie widać że jest odgrzewane czekałam 1.50 h. wszystko suche... Paulina