Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

Dostaliśmy sie do żłobka:):):)

I w zależności od lokalizacji są jeszcze wolne miejsca, np. w Sopocie, Żukowie, Władysławowie, Leśniewie, Jastrzębiej Górze, Kaczkach, Garczu, Wicku, Nowym Barkoczynie i Pucku

http://www.pozytywneinicjatywy.pl/index/1/view/518

Pobyt w żłobkach jest bezpłatny - jedynie trzeba pokryć koszt wyżywienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

ja byłam dziś, ale jakoś nie wywarło na mnie wrażenia, jutro postaram się też iść i w piątek i zobaczymy ale dalej bardziej jestem na nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

i jak tam dziewczyny bylyscie wczoraj lub dzis??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był ktoś dziś na adaptacji? jak wrażenia?

No ja jestem na nie

to ja się pytalam heheh ale ona powiedziała że jeśli wybiorę menu dla dziecka poniżej roku to mleko tam jest, tylko juz zapomnialam zapytać jakie. jeśli się zdecyduje to raczej to menu wybiore bo nei sądze żeby moje dziecko podołało jedzeniu dla 3 latków, bo owszem zje kanapke na śniadanie a w zasadzie to ją podziubie i i tak zje do tego kaszkę bo kanapka to dla niej tylko hmm jakas zagryzka bo nie zjada jej w całości. No cóż zobaczymy co będzie

chyba mleka jednak nie daja bo jedna mama się pytala to przecież powiedzieli ze musi przynosić

ja mam tez trochę obaw no ale wkoncu nie jest to zlobek prywatny wiec tez mysle ze nie będzie nie wiadomo czego,
na dwor no coz jakos nie widze tego chyba ze będą dzielic na grupy i jakos wychodzić.

mysle ze dużo wyjdzie w praniu, tez dużo będzie zalezalo od tego jakie sa dzieci, czy zywiolowe, czy spokpojne

Zastanawiam się jak wygląda menu dla dzieci do roku i od roku, i co za mleko dają skoro jest przewidziane dla dzieci do roku.

co do monitoringu to myslałam że znajdzie się też w sali do spania.
Przeraża mnie wizja spania dzieciaczków, to że są tylko 3 łóżeczka ze szczebelkami a takich maluchów troszkę więcej, gorzej jak kilka naraz zechce spać.
W środę musze dopytać o to pomieszczenie obok łazienki, bo jak tam zajrzałam to wyglądalo to jak jakaś kotłownia i schowek na narzędzia a w drzwiach nawet zamka nie było a moje dziecko neistety bardzo ciekawskie jest.
W to że będą na dwor wychodzić jakoś watpie
Narazie jestem na nie, ale będzimey w środę to może się jakoś przekonam, jeśli nei to zwolni się miejsce dla innego malucha

My tez dzisiaj byliśmy, mysle ze nie jest tak zle, niewiadomo czego się nie spodziewałam tym bardziej ze już trochę czytałam o otwartych zlobkach. Pani dyrektor wydala mi się trochę przestraszona i mało zorientowana, no ale coz zobaczymy jak to będzie.

my i tak tak na dobre to zaczniemy Maksa dawac od sierpnia a wcześniej tak po trochę pare dni w miesiącu.

wogule myslalam ze monitoring będzie wszędzie( no nie w łazience) a jest tylko w sali zabaw

Dziewczyny i jak wrażenia po dzisiejszej wizycie w Rumi?
Ja jestem jakoś negatywnie nastawiona, ale zobaczymy po dniach adaptacyjnych :)

zobaczymy co nam jutro ciekawego tam powiedzą, ja jakoś mam dziwne uczucie że mi się nie spodoba, no ale zobaczymy. a Wiecie jak tam będzie czy to są dwie grupy czy jak? bo sa dwie listy dzieci przyjętych więc chyba z 30 ich będzie. a jak tam bylam to małe mi się to wydawało i ogólnie nie sprawiało fajnego wrażenia

my tez ze stalowej:) będziemy jakiś watek zakladac o naszym zlobku?

W Żukowie było trochę osób z dziećmi, ale jak sie pytałam, to dyrektorka powiedziała, ze nie ma problemu...
No i u nas Żłobek zastartował następnego dnia po zebraniu... choć przez pierwsze 1,5 tygodnia (końcówka maja) bez cateringu - musieliśmy sami zapewnić dizeciom jedzenie

o juz znalazlam................

o juz znalazlam

no szukam i n ie widze podrzuc link

hej do mnei tez dzis dzwonila, w poenidziałek na 17:30 na stalowej. Pytalam o dziecko mówiła że ten pierwszy raz bez dziecka bo to organizacja. tylko żeby wziąść obuwie zmienne. Lista dzieci jest na ich stronie, są dwie grupy na stalowej

zadzwonila do mnie dzis pani i zaprosila mnie na spotkanie jakies ...ale sama czy z dzieckiem listy nie ma....
gdzie jest lista dzieci na stalowej w rumi

Dziewczyny wiecie moze o co chodzi? Ze strony znikneły listy dzieci które sie dostały w Gdańsku...w ogole nie ma gdańskich żłobków...

http://forum.trojmiasto.pl/Zlobek-nr-15-Pozytywnych-Inicjatyw-w-Zukowie-t469267,1,16.html

piszmy tu :-)
bylam dzis, jutro zostawiam Ole sama na jakies poltorej godz

Inne tematy z forum

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?