Fantastyczne miejsce by urządzić urodziny! (1) Kawiarnia w klimatycznym dworku jest idealna by urządzić przyjecie urodzinowe... Kia klimacik (1) Już od kilku lat większe i mniejsze 'okoliczności' wiążemy z Byronem.... Al świetne miejsce na urodziny (1) ostatnio organizowałam urodziny w młodym byronie i było genialnie, dostałam... kaśka
wyjątkowe miejsce (1) Sopot bywa zatłoczony, na szczęście Lord Byron jest trochę na uboczu, dzięki... Kate Więcej takich miejsc... (1) Więcej takich miejsc... P Młody Byron_IDEALNE MIEJSCE (1) Miejsce wyjątkowe, dalekie od tandetnej komercji. Na szczęście nie każdy... Coffeena doskonały początek (2) menu - nie ma dań obiadowych, stąd tylko 4, ale ciasta są świeże i smaczne,... mól kawiarniany Miejsce z Duszą (1) Idealne miejsce na "spirytystyczną" podróż ;) Klimat,intymność,namacalność... mih Kalina - opinia (1) Tak, to jest miejsce w Sopocie w którym bywam najczęściej!dalekie od... Kalina tworzone z pasją (1) bardzo ciekawe miejsce, właściciel jest barmanem i jednocześnie poetą co sie... sopocianka Jacek - opinia (1) Do Mlodego Byrona zagladam prawie zawsze, kiedy jestem w Sopocie. Bardzo mila... Jacek Młody Byron (1) Polecam. W sezonie letnim można miło spędzić czas w ogrodzie. Bardzo... B