Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: Wolny

szkoda ze usuniete są wpisy ex poczytałabym sobie co nasmarował poproszę na 2 raz skopiować bo wróci jak niewierny mąż na 100% wcześniej czy póżniej a swoją drogą ma chłop nierówno ostro pod sufitem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś tu chyba mówi o własnych doświadczeniach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...w sumie to to samo tylko kto inny ma kluczyk, jak już sprawdziły przy pomocy psa że nie giniesz na smyczy to i sprawdzą czy przeżyjesz na uwięzi. ;]

@wdr:

W moim wieku, zaobrączkowanie kojarzy się ciut inaczej.. ;]

image

~Mikronezja

i 10 palców ha ha ha

Po prostu gejowski bełkot....

@Mikro - zamiast poświecić tyle czasu na myślenie, trzeba było od razu @wdr'a zapytać ;-) na przyszłość będziemy wiedziały :-)

W końcu Sadyl ma 2 ręce...

@sadyl

one mnie nie potrzebują , poradzą sobie beze mnie , jak na moje to w zasadzie już cię mają kwestia tylko czy zdążysz się obudzić zanim cię zaobrączkują ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wdr, dzięki, zastanawiałyśmy się ostatnio z Majką, jaka nazwa by do nas pasowała, a tu masz! Dzięki za podpowiedź :))

@wdr - wszystko co powyżej napisałeś, pokazuje tylko, jak mało bystrym czytelnikiem forum jesteś ostatnimi czasy :P
wiem, wiem zaraz powiesz, że to po prostu Ciebie nie interesuje. Ale skoro nie interesuje, to się na te tematy nie wypowiadaj :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Siostry ? Mam rozumieć że już jakiś zakon założyłyście , aby usidlić sadyla ? Siostry Sadylki :P to może ja jestem tylko narzędziem w waszych rękach ? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

> sadyl do związku wniósł by psa

Sukę, jeśli chodzi o ścisłość, która raczej nie zaprzyjaźniłaby się z królikiem Majki. Nie uwzględniłeś tego, zatem swatka z ciebie, jak z koziej de.. trąbka (twoje słowa;)
Pomijając zupełnie fakt, że duży już jestem i nie potrzebuję swatki ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie w smak mi to, żeś się uczepił mojej forumowej siostry ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tam zaraz drążyciel , sama mi przypomniała , w sumie same plusy by były jakby tak pomóc Majce w tych zalotach !? Majka ma dzieci , sadyl do związku wniósł by psa razem - idealna rodzina. Chyba że tobie Mikro to nie w smak z jakiegoś powodu ;] ?

wdr, ależ z Ciebie drążyciel...

@ Majka cyt.{{{{{
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-))) }}}}}}}

Majka już sobie przypomniałem i znalazłem, o co chodziło tobie z tym że niby jak to powiedziałaś "nie lubię" ciebie i sadyla :P (tylko nie wiem czemu sadyla , bo to tobie wtedy zwróciłem uwagę on raczej jest "ofiarą" zalotów) ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@jwz:

Dobranoc. Do jutra ;]

@ sadyl, a ja udam się spać, bo zaczynam mamrotac. Zamiast Majce o ex odpisać, to mi glodnej chlebem odpowiedź podeszła:) dobranoc...

@jwz:

Udam, że się rumienię :D

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...