Sklamalbym piszac ze wybralem ta restauracje przypadkowo......spedzilem kolo 3 godzin czytajac recenzje chyba wszystkich mozliwych recenzji restauracji w trojmiescie....z racji wykonywanego zawodu(jestem kucharzem), nie lubie niespodzianek...zostalem usatysfakcjonowany w pelni....super lokalizacja, idealny wystroj wnetrza, przemila obsluga, i co najwazniejsze przepyszne jedzonko....od lat 10 mieszkam w Anglii i kuchnia azjatycka jest moja ulubiona, jestem czestym bywalcem restauracji wlasnie azjatyckich, i musze sie przyznac ze przez te wszystkie lata moich wizyt w owych restauracjach.....nigdzie nie spotkalem tak dobrej.....zupa na bazie mleka kokosowego z krewetkami....rewelacja....kaczuszka na ostro jako danie glowne....niebo...sam wiem ze nielatwo jest zrobic kaczke we wlasciwy sposob...ta byla idealna....jeszcze raz gratulacje dla przemilego szefa kuchi, ktorego mielismy okazje poznac...partnerka moja nie byla do konca przekonana co do mojego wyboru miejsca, kuchnia azjatycka nie jest jej konikiem...na zakonczenie przyznala ze to nie jest jej ostatnia wizyta....jezeli juz musialbym znalezc jeden malutki minusik...to wysoka cena za butelke wina...jeszcze raz dziekujemy!!!!