Osobiście polecam (1) Zajęcia są różnorodne językowo. Ani razu jeszcze się nie nudziłem. Atmosfera... Rafarz Szkoła godna uwagi (1) Kurs, w którym biorę udział jest konwersacyjny. Lektorka przygotowuje ciekawe... gutaf lukasz - opinia (1) W WordPoweR naprawde czuję, że to uczeń jest najważniejszy. Zajęcia... lukasz
rm - opinia (1) Tempo nauki dostosowane do moich możliwości , mała grupa, oraz dogodne... rm yes - opinia (1) Kurs jest dopasowany do indywidualnych wymagań ucznia i jest bardzo dobrze... yes Janusz - opinia (1) Sposób w jaki prowadzone są lekcje dają gwarancje postępu w nauce... Janusz MG - opinia (1) Do tej szkoły trafiłam całkiem przypadkiem na kurs wakacyjny. W grupie było... MG Bożena - opinia (1) Potwierdzam opinie poprzednich forumowiczów. Bardzo dobre przygotowanie... Bożena Emilia - opinia (1) Nauczyciel bardzo dobrze przygotowany do lekcji, lekcje sa bardzo dobrze... Emilia Jestem zdecydowanie na TAK (1) Zachęcam Wszystkich. Tutaj naprawdę można nauczyć się angielskiego w szybkim... jareek