Wózek Baby Merc Q7/ proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Znalazłam na allegro taki wózek:
http://allegro.pl/3w1-baby-merc-q7-white-parasolka-wysylka-gratis-i1561021799.html
i odpowiada mi w nim wszystko ale jeżeli są tutaj mamy które taki używają to poproszę o opinie. Na internecie znalazłam trochę opinii ale dotyczących innych, tańszych modeli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek Baby Merc Q7/ proszę o opinie

up up

Opinia o wózki Baby Merc q7 classic

Witam !! Od pół roku posiadam wózek Baby Merc q7 classic, aktualnie korzystam z gondoli i nosidełka.Jestem bardzo zadowolona.Wózek spełnił moje oczekiwania.Mogę powiedzieć,że ma same zalety, jeśli chodzi o wady to wymienię tylko to, iż ma bardzo ciężki stelaż.
Gorąco polecam :)

podbijam, może jednak któraś z Was ma taki wózek.

Witam serdecznie.nie wiem czy jeszcze to aktualne,owszem mam jak dlamnie totalna paplanina,w razie pytan prosze o kontakt na basia10001@interia.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, od stycznia 2011 roku posiadam wózek Merc Q7 3w1. Według mnie to cena do jakości jest adekwatna. Wózek nie był drogi i jego jakos też jest średnia. Jakbym miała dzisiaj kupować wózek napewno dołożyłabym i kupiła coś droższego. Nosidełko- jest chyba źle wyprofilowane i źle się nosi, gondola- wszystko byloby ok oprócz tego że dookoła jest wyłozone polarem(polar po jakimś czasie mechaci sie i brzydko wygląda) który o róż zsuwa się i ciągle trzeba poprawiać. Sparerówki nie miałam jeszcze okazji wypróbować. Rącza obszyta jest czys podobnym do skóry i po pewnym czasie wyszła spod plastiku;/ plastik dzieki któremu można wpiąć nosidełko do wzka jest beznadziejen i szybko się łamie, ogólnie tam gdzie się wpina wszytskie rzcezy to jest maskara.Strach wyjmować lub wpinać zeby nie połamać. Wózek nie jest ciążki i bardzo fajnie się prowadzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...