Wózek Delti Emu

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Może ktoś z Was ma już ten wózek i może mi coś o nim więcej powiedziec, oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podoba, znalazłam tylko jego jeden minus - piankowe koła. Zależy mi na lekkim wózku i żeby się składał do małych rozmiarów. Ten wózek spełnia te wymagania, ale boje się czy nie ma jakiś ukrytych wad. Może ktoś już ma z nim jakieś doświadczenie ?? :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek Delti Emu

mam jeździmy już pół roku i jest bardzo dobrze:)

A jak spacerówka ??? doczytałam się teraz informacji, że jest płytka, a jakie są Twoje odczucia ?? :-)

w weekend się przesiadamy, bo jednak na płasko to już się małej przykrzy leżeć.Jjest już zniesiona i czeka, w sobotę będzie po jeździe próbnej:)

To daj znac jak wrażenia :-)

My jeździmy już ponad pół roczku delti emu:) Spacerówką od ok.2 miesięcy-jest okej:) Bardzo jestem zadowolona,lekka zwrotna,łatwo się prowadzi ,bezpieczne pasy-wcale nie jest płytka-jedyny minus to mała budka.. :) Ale wystarczy dokupić parasolkę:)

spacerówka już zamontowana i jest ok. Nie rozkłada sie na płasko ale takie starsze dziecko to już może sobie wygodnie tak spać, moja i tak w domu w dzień często śpi w leżaczku. Nie wiem czy jest mała czy duża, dla mnie ok wygląda. Może jak nie będzie padać pojeżdżę dzisiaj po tych okolicznych wertepach bo u nas chodników brak:)

Hmmm... co raz bardziej się przekonuje, że to chyba najlepszy wybór będzie :-)

dzisiaj na spacerku w spacerówce:)
image

Widac, że ma nie złą frajdę!! :-)

Inne tematy z forum

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...