x lander ma mniejszą gondolę i taką bardziej pościnaną (na czubkach) :/
gondola w Bostonie jest super duża :) Gabryś jeździł w niej jeszcze w czerwcu(jak siedzisko spacerówki odesłałam do producenta i zanim kupiliśmy lżejszą spacerówkę - a miał wtedy 9m) :]
do spacerówki miałam dużo zastrzeżeń jak przyszła pora przesiadki ;) ale producent wszył nowe dłuższe pasy/szelki + dodatkowy pasek między nóżkami - także mamy 5punktowe pasy + kawałek materiału do zapięcia między nóżkami na barierce :)
nie wiem czy we wszystkich spacerówkach tak jest - ale u nas brakuje rzepu od spodniej strony zagłówka - żeby przypiąć budkę - i przy spacerówce budka opada... tzn. jak Gabryś siedzi to budka często jest poniżej poziomu oparcia... chyba się wnerwię i sama przyszyję brakujący rzep :P
no i jakaś taka dziwna jest na górze - nie wiadomo czy dziecko ma mieć głowę na takiej niby poduszce, czy niżej(tam jest taki uskok)... jak wkładam poduszeczkę - jest ok :]
(zaznaczyłam na fotkach o co mi chodzi)
poza tym - super :) siedzisko duże (długie i szerokie) :)
w naszej drugiej spacerówce Gabrysiowe nóżki już zwisają poza podnóżkiem ;) i w cieplejszej kurteczce + kocyk - jest taki biedny upchnięty ;)
a w Bostonie - elegancko :) nóżki mają podparcie(z zapasem), Młody siedzi ciepło ubrany i w wełnianym śpiworku - i nie jest ciasno :]