Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

zakładam nowy wątek - bo część 1 już za długo się ładuje ;) ponad 400 postów robi swoje :)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

szelki w citu car .......chyba cos z nimi nie tak?spojrzcie,czy my glupki jestesmy czy co,Liwia juz sie nie miesci z gondoli,no i nie chce ,musze przesiasc sie do spacerówki ale porazka
image

Uploaded with ImageShack.us

dzięki :]

gdybyś chciała zobaczyć Bostona - to mieszkamy na Przymorzu ;)

a ja mam pytanko - czy któraś Mamusia jeździ na spacerki po Gdańsku (najlepiej w okolicach Oliwy) City Carem?
jeśli tak, to czy mogłabym na niego kiedyś rzucić okiem?
myślę o zakupie, ale nigdzie nie mogę go obejrzeć, w bobowózkach można tylko zamówić...
a ja chciałabym 'dotknąć i pobujać' :]

czy mozecie wkleic zdjecie jak siedzi dziecko w tej spacerowce??nie mozemy Liwi wkomponowac,moze jeszcze za mała?ma prawie 70 cm wzrostu:)ale jakos nie moge jej ulozyc i dupa.

czy któraś z Was mogłaby mnie oświecić jak się przyczepia moskitierę do spacerówki????? :P

nie ma za co ;)

dzisiaj kupiłam podusię do wózka :) i teraz wreszcie spacerówka jest ok :] gondola już spakowana stoi w piwnicy :]

AgusiaGda dziękuję bardzo za e-mail :*

ja też City Cara nie mogę udźwignąć, ale w autobusach sobie spokojnie radzimy, podobnie jak na podjazdach:) jedynie schodów się boję, bo wciągać jakoś mam stracha z małą w środku:)
generalnie ostatnio miałyśmy problem z kołem- strzeliła nam dętka- w najbliższych dniach odsyłam do Mikado ( kontakt bez problemu i naprawa w ramach gwarancji więc super) no i musiałam się przerzucić na typową spacerówkę. tak jak pisałam wyżej mamy baby design mini i choć wózek fajniutki, wygodny i lekki, mogę kilometry wjeżdżać nim po schodach, to jednak tęsknię do city cara, który choć ciężki i wygląda "gorzej". prowadził się dużo lżej, płynął wręcz, nawet z kilkoma siatami zakupów pchałam jedną ręką bez problemu:)

mieści się :) mierzyłam Go dokładnie jakieś 2 tygodnie temu(spał taki ładny wyciągnięty) i miał 74cm :) też ma już mało miejsca(na długość - zostaje kilka cm, a luźniejszy i grubszy kaptur kurtki opiera się o ściankę gondoli) ;) ale jeszcze może spokojnie spać :)

cały czas nie mogę przekonać się do spacerówki :/

Agusia twoj maly sie miesci do gondoli? Liwia ma 68 cm i juz ma tylko ciut miejsca,moze z 5 cm,takze spacerówka wita

w poprzednim wątku Bostonowym znalazłam adres mailowy do AgaCze :) agnieszka.l@op.pl proszę bardzo :)

Gabryś w większości jeździ jeszcze w gondoli :) spacerówkę mamy na działce :) jednak gondola jest fajnie duża :) (Młody ma 74cm długości)

a był ktoś w tym magazynie w Złej Wsi koło Pruszcza?
bo ja się zastanawiam czy pojechać obejrzeć i pobujać City Cara...

mój city car jest taki ciezki ze ledwo do autobusu go podrzucam i wynosze( niby nieskopodłogowe!!!!!!!!!!!!!!) ,nie ma mowy zeby podniesc go razem z Liwia jak jestem gdzies gdzie windy nie ma.tragedia normalnie,przenosimy sie na spacerówke niedlugo bo Liwia sie juz zaczyna nie miescic i moze bedzie troche lzej.

AgaCze czy zaglądasz tu jeszcze?
a może ktoś posiada adres e-mailowy do niej?

To ja jakos dobrze trafilam,bo u mnie przy rozlozeniu na plasko glowa nadal jest sporo wyzej niz pupa-nie jest to calkiem plasko. Mnie za to wkurza,ze raczka od spacerowki sie nie otwiera i,ze oparcie jak je opuszczam to tak glosno dziala-maly juz prawie spi,a potem znowu ma wielkie oczy...

Agusia, przyzwyczaisz się:) ja też na początku byłam negatywnie nastaawiona, a teraz jest już ok:) choć ten materacyk to dobra sprawa, bo ogólnie ta spacerówka jest dosyć twarda i głęboka, tylko, że to zakup na max 3-4 miesiące, bo jak już będzie dziecko większe, to pewnie się już nie sprawdzi.
a wogóle, to jak przez parę dni woziłam małą baby design, to później znów ciężko się było przywyczaić do city cara, bo estetyka wykonania to naprawdę niebo a ziemia:)
no ale nie estetyka a wygoda najważniejsza:)

u nas też główka jest poniżej pupy :/ dzisiaj Młody był cały dzień w spacerówce :P jakoś nie mogę się do niej przekonać i podchodzę jak pies do jeża ;)

zakupiłam ten materacyk ponieważ siedzisko wydaje mi się takie twarde. poza tym w naszej spacerówce, kiedy oparcie rozłożone jest na płasko to głowa dziecka jest nieco niżej od pupy i myślałam, że jak będzie materacyk to się trochę wyrówna. niestety nic to nie dało:(.
Moniko, materacyk uszyty jest na wymiar, tak że część na oparciu spacerówki sięga pod zagłówek i nie stanowi problemu przy rozkładaniu na płasko. nie trzymam wózka w mieszkaniu, więc nie wiem kiedy zrobię jakieś fotki ale postaram się jak najszybciej:). pozdrowionka!

Inne tematy z forum

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...