Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

zakładam nowy wątek - bo część 1 już za długo się ładuje ;) ponad 400 postów robi swoje :)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

Monika, wózek dotarł i chciałabym wkleić zdjęcia, ale nie potrafię:(
Niestety komputery to nie jest moja najmocniejsza strona, więc jeśli któraś z Was by mnie tak delikatnie poinstruowała, to wkleję zdjęcia:)

Ogólne wrażenie jest super! Wózek został wysłany we wtorek a wczoraj już był u nas. Na szczęście mój mąż akurat był w domu i dzięki temu wózeczek został szybciutko złożony:) Kolor jest właściwie taki jakiego oczekiwałam, może minimalnie ciemniejszy (taka kawa z mlekiem), a najlepsze jest to ze na zdjęciach kolor wychodzi bardziej jako brąz - tak jak u Anessy.

Także czekam na informacje w jaki sposób mogę wkleić tu zdjęcia :)

Pozdrawiam.

Andzia czy dotarł już do Ciebie może wózeczek?
jestem ciekawa wrażeń

Gosiu jestem bardzo ciekawa jak Wam mijają pierwsze dni.
zdaję sobie sprawę, że masz kupę roboty, ale jak znajdziesz chwilę to zdaj relację z pola boju:)

cześć! Gosiu ja również bardzo się cieszę, że jesteście wreszcie w domku! życzę Wam duuuuuużo zdrówka i wytrwałości!!! cieszcie się Sobą:))). buziaki:))))

Gosia, co za niespodzianka :D ale super wieści:) hehe spoko to ja przyjadę do Was, bo widzę, że Fifi się idealnie zgrał z moim "niespaniem" :) choć narzekać nie mogę, bo ostatnie dwie nocki prawie całe przespane:)
kurczę no rewelacja, wreszcie rodzinka w komplecie, pewnie i Piotruś się cieszy, że ma brata w domu:) no to można powiedzieć, że zaczynacie nowy etap życia- oby był przepełniony tylko pozytywnymi chwilami- te negatywne zostały już w całości wykorzystane:)
cóż wypada nawet życzyć dużo szczęścia na tej "nowej" drodze Filipkowego życia:)
heh tak właśnie myślałam, że gondolka lepsza będzie do spania niż to wielkie "łoże" :)
buziaki ogromne dla Was!!!

a my po pierwszej nocy w domu, zupelnie nieoczekiwanie :) chetnie bym skorzysala z waszej niemoznosci spania w nocy, bo mi sie oczy zamykaly, a mlody postanowil od 2 do 4 jesc, potem pospalismy pol godziny i o 5 poszedl nam worek na kupy - i dopiero o 7 godzinke pospalam :)

zeby nie bylo calkiem off - topicowo - gondola od jedo (a wiec pewnie i od mikado) znakomicie sie sprawdza jako lozeczko na pierwsze tygodnie. dziecko ma tam przytulnie jak w brzuchu mamy, a jak sie postawi na twardym (my - na lawie z ikei) to mozna lezac w lozku jednym palcem bujac :)

AgaCze, chyba coś w tym jest z przyzwyczajaniem organizmu faktycznie, bo noc w noc jest tak samo:)
tylko się głupio przyzwyczaiłam jak już nie chodzę do pracy, że śpię do oporu- ech nie wyobrażam sobie teraz jak będę wstawała znów raniutko:)
od 6-7 rano mogłabym już spać i spać:) mąż do pracy wychodzi całe łóżko dla mnie, tzn połowa dla mnie, a druga połowa dla brzusia:)

Witam ponownie:-)
Jeśli chodzi o cenę to ja w specyfikacji z 03.09. dostałam propozycję 998 zł za Bostona z fotelikiem.
Koloru dalej nie wybrałam :-(.
A jeśli chodzi o bezsenność to ja Moniko mam dokładnie to samo.... Wyczytałam gdzieś, że to ponoć organizm daje nam się przyzwyczaić do tego jak to będzie jak się już dzidziuś urodzi i będzie nas budził w nocy :P

nie no obcięli bo miało być 1020:) żeby nie było:) hehe 20 zł zostało na waciki:)

co do kolorku, to obawiam się, że nie będzie jaśniejszy, bo one wszystkie na zdjęciach jaśniej wyglądają...

"na okrągło" w górę :) ale się uśmiałam... to chyba zawsze "ucina się" końcówki??? Nowe działanie pro klienckie?

Jak tylko pojazd do mnie dotrze, to na pewno wkleję zdjecia. Szczerze przyznam, ze jednak wolałabym otrzymać taki kolor jaki wybrałam na podstawie zdjeć od producenta, a nie taki jak otrzymała Anessa.
Oczywiście i ten Anessy mi się podoba, ale ja jakoś tak bardziej w jasnych kolorach się lubuję :)

Pozdrawiam:)

ech jednak nocka zrobiła swoje:D oczywiście specyfikacje dostałam nie w maju, ale w lipcu:)

Andzia, może wrzucisz zdjęcia pojazdu, jak już dotrze? swego czasu Anessa wrzucała zdjęcia swojego city cara w tym kolorze, ciekawa jestem jak u Ciebie ten kolorek będzie "rozłożony"

ech jak ja zamawiałam też nie było pompki w zestawie:D

Oli, ja dostałam specyfikację od producenta jakoś w maju, cena za wózek bez fotelika była 820+20 za transport czyli 840. Faktycznie idzie w górę, moźe przez te pompki:D
myśmy brali city cara z fotelikiem (970 zł) plus za 50 zł dodatkowo domówiliśmy tackę, ale jak złożyłam zamówienie, pan Krzysztof mówił, żeby wpłacić 1000 zł na okrągło:)
chyba z tymi cenami to jak z kolorami, jak im zawieje:D

pozdrówki
ps wiem że trochę dziwna pora, ale na finiszu ciąży dopadła mnie insomnia:D i co noc mam parę godzin "czuwania" ech:/ za to nad ranem mogę spać do południa, nie wiem jak to naukowo można wytłumaczyć...

Widzę, że cena co tydzień rośnie, na początku było 800 w zeszłym tygodniu psiapsióła kupiła za 860 a teraz już tyle ?!?!?!?!?! Co jest grane, jak tak dalej pójdzie to w grudniu taniej będzie kupić Jedo 4 Fyn :D Pozdrowionka

Ale tu ostatnio cisza nastała :)

Andzia gratuluję zakupu :)

Ej, ja pompki nie dostałam :D

Witam wszystkich serdecznie:)

Otóż ja wczoraj dokonałam zakupu wózka Mikado Boston w kolorze C3, a dopiero dziś przez zupełny przypadek trafiłam na to forum. Szkoda, ze tak późno, bo ten wątek to prawdziwa skarbnica wiedzy co do tych wózków :) Pół dnia siedziałam i czytałam post po poście:)

Mimo tego, ze trafiłam tu tak późno to na moje szczęście okazuje się, ze dokonaliśmy z mężem właściwego wyboru. Wózek zamówiliśmy u producenta, nie braliśmy jedynie fotelika, a zamiast niego domówiliśmy śpiworek. Cena jaką nam zaproponowano za wózek bez fotelika to 850 zł + 30 zł. koszt wysyłki + 60 zł. śpiworek + gratis regulacja wysokości rączki, torba, moskitiera, pokrowiec przeciwdeszczowy, parasolka i pompka do kół. Tak więc całość 940 zł - na pewno taniej niż u przedstawicieli.

Jak już dostarczą mi wózeczek odezwę się jak pierwsze wrażenia :)

Pozdrawiam serdecznie.

Seba, najlepiej bezpośrednio u producenta zamówić, wychodzi taniej niż w sklepie. wysyłają kurierem, na drugi dzień do południa wózek już dociera. u nas różnica między przedstawicielem a producentem wyszła 200 zł więc sporo. no i w sklepie nie oferowali np parasolek w zestawie, nie mówiąc już o wyborze koloru, poza tym myśmy domówili do city cara tackę oferowaną w bostonie, w sklepie też to nie byłoby możliwe.

Gosia jak to mówią, jak nie urok, to....

Gosiu ja naprawdę myślałam, że babcia zmarła... Ale całe szczęście, że nie:)

My wzięliśmy kolor 164, to jest czarny z jasnym zielonym w środku.

Dzięki wszystkim za opinię o City Car, chyba zdecydujemy na niego. Termin porodu mamy na drugą połowę listopada. Chyba na początku października zdecydujemy się na kupno (mamy ułatwioną sprawę - we Wrocławiu jest przedstawicielstwo)
Pozdrawiam Seba

o matko, słowa "pożegnaliśmy babcię" zabrzmiały jakoś tak terminalnie, tfu tfu :) A babcia po prostu pojechała do brata :))

Inne tematy z forum

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...