Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

zakładam nowy wątek - bo część 1 już za długo się ładuje ;) ponad 400 postów robi swoje :)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

DZIĘKI
Chyba zdecyduje sie na city-car bo strasznie mi sie podoba -tak lekko wygląda i właśnie mozna bujać! a mój wspaniały mąż który od 7 miesięcy cierpliwie wysłuchiwał moich przemyślen powiedział wczoraj ze on juz nie moze i zebym sama zdecydowała :)) i tak cierpliwy typ ;) Dziwi mnie troche ze Pan Krzysztof napisał mi ze na dziury to lepszy city car myślałam ze lepiej pompowane koła - ale chyba wie co mówi.
Monika życze udanej pogody i czekam na relacje:)

Ja po przezytaniu calego watku (obu czesci) i wymianie kilkudziesieciu maili ze sprzedawca na allegro zakupilam City car`a. Zanim producent mi odpowiedzial na jednego maila to p.Dorotka zdarzyla rozwiac wszelkie moje watpliwosci,a ze cena byla taka sama jak bezposrednio od producenta to od nich kupilam wozek.
Za caly zestaw (z fotelikiem Berber carlo) i dostawa zaplacilam 1064zl-w tym jest juz i spiwoerk do spacerowki i parasolka i tacka na napoje i nie pamietam co jeszcze...
Puki co wozek stoji bez lokatora,ale podoba sie nam strasznie :) Ku mojej wielkiej radosci obecnie materialy nie sa juz blyszczace tylko matowe i wozek jest sliczny!!!
No i nasz wozek ma z przodu papowane kola,wiec nie sa one wcale male tylko takie w sam raz. Mam nadziejez,ze lokator bedzie zadowolony :)

Ps. dziekuje za wszelkie posty o tym wozku-dzieki temu udalo mi sie dokonac wyboru!!!

Karolka, na śniegu to ciężko przewidzieć, ale w warunkach aktualnych w okolicy weekendu będziemy prawdopodobnie testować city cara- planujemy pierwszy spacerek, o ile pogoda nie spłata jakiegoś figla. Na pewno zdam relację jakie plusy i minusy.
póki co mojej małej bujany wózeczek bardzo odpowiada, praktycznie całą dobę w nim śpi, bo łóżeczko jakoś nie spasowało:) a ja jako mama uważam, że bujanko super sprawa, małą usypia i uspokaja, choć może to od dziecka zależy, bo ja ogólnie mam dość grzeczny "egzemplarz" :)

Cześć Dziewczyny chce kupić wózek Mikado. Pan Krzysztof odpowiada cierpliwie na moje pytania ale mam dylemat Boston czy City-car ten 2 bardziej mi sie podoba ale te kółeczka takiemałe czy jak spadnie śnieg to dam rade nim jeździeć?? jak on sie sprawdza na dziurawych chodnikach?? wie ktoś z własnego doświadczenia??

Ojojojoj...
A tydzień 38 i pół:-)

AgaCze, może już skalibrowali porządnie sprzęt i dobrze pokazuje, ale tak mi się właśnie przypomniało, jak pisałaś, że to usg po ktg:) hehe dasz radę na pewno:)

agaCze a ktory to tydzien u ciebie?

Jezuuuuu....Tak,tak na Ujastku, po ktg... Fakt, że mi ostatnio brzuch urósł ale mój lekarz prowadzący mówił, że wszystko jest jak najbardziej w normie... A tu się taka kluseczka zapowiada...Jak ja Ją urodzę??? :-)

AgaCze, a robili Ci może to usg na Ujastku, na badaniu po ktg? :D
heh bo jak ja tam byłam na ktg i potem na usg w gabinecie obok, to wyszło że dzidzia waży 2800 wg wyliczeń aparatu, ale lekarz powiedział, że wg niego to coś to za mało wyszło z tych pomiarów, na jego oko to dzidzia ma 3000-3200. no i 3 dni później urodziłam Amelątko 3180 :) hehe więc żeby ta Twoja kruszynka jeszcze więcej nie miała :D

Aaaa to mój jest b8 :-). Ale Twój też mi się podoba:-).
Troche na inny temat, byłam dziś na ktg i później na usg i moje bejbe waży już ok 3500, jak tak dalej pójdzie to urodzę 4kg kruszynkę ;-) ;-) ;-)

heh albo sprawdza się teza, że oni robią te kolorki jak się trafi:)
ale obie wersje ładne więc chyba ok:)

hmmmm no pewnie sa jakies wersje....to city car c3....

Mam taki sam tylko, że boston:-). Chociaż nie, mój ma na tym kremowym tle kawowe kółka...Hmmm, to co to za kolor??

poprawiam fotkę

image

niewiem czy mi sie uda wklić foto
image

Mam taką nadzieję :D Zawsze nowość ma inną cenę, a inna jest po kilku miesiącach... Z poprzednim faworytem też tak było (jumperX) staniał o 200 zł. przez wakacje.
Mąż tak się naparł na city cara (nazywa go mercedesem i poniekąd ma rację :) ach... te paski... że nie wiem na jakim wozidełku w końcu stanie.
Pozdrowionka

mała ciężarówko, a jaki masz kolorek wózeczka? może się pochwalisz fotkami? :) ja jestem od city cara czzarno- turkusowego, na razie nie testowany na zewnątrz, bo pogoda nie sprzyja, ale w domu Juniorka nawet w nocy preferuje wózek niż łóżeczko:)

aj dobra,mialam problema ale to chyba przez ta ciaze głupieje....wózek złozony i gites,wszystko jest

Zuza, to również mój aktualny typ. W Gdyni naprzeciwko dworca PKP kosztuje 1150 zł bez fotelika, fotelik 200 zł. A skąd przypuszczenie, że stanieje?

hmmm jakie zatrzaski?

Inne tematy z forum

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...