Wózek MIKADO BOSTON

Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON

co do zostawiania stelaza na klatce... zobaczymy, rozni ludzie tu mieszkaja, po prostu boje sie ze zosana pozniej spacery z gondolka ... na plecach np. hihihihihihihii

Spcjalnie patrzylam na te "male" przednie kolka w city car, i wcale nie sa takie male... poza tym sa szerokie i co bardzo wazne z grubej gumy, a nie z pianki. Wymacałam, zatawierdzam :D Myslę ze przy zablokowaniu skretu kol i po sniegu dobrze sie sprawdzi.

aa jak zamawialam z Panem Krzytsztofem przy zamówieniu,. pytałam, jak te male kółka w zimie się sprawdzą, w sensie czy mi dziecięcia nie wytrzepie za bardzo, stwierdził, że te pasy mają taką amortyzację.że dzidziusiowi i tak będzie wygodnie, no a poptem w sumie jak sama myślałam o tym, to ile razy w sumie wyjdę z wózkiem na wilki śnieg?
zresztą wszystko wyjdzie w praniu:0 za rok będziemy mogły wystawić najlepsze opinie:)

hej hej:) długo mnie nie było i miałam dużo nadrabiania:) witam nowe forumenki:)
ja mój turkus będę mieć we środę więc podzielę się zdjęciami:)
co do b1- tu jest bardzo dużo zdjęć tego koloru: http://www.tomiko.pl/316,mikado-boston-kolor-b2-wozek-na-skretnych-przednich-kolach-nowosc!!!.html
też ładny ale osobiście wolę jednolite kolory:) choć te krzyżyki też mi wpadły w oko:)
Gosiu- czarny w krzyżyki czyli szary w kwiatki brzmi coraz bardziej kusząco:)
no ale ja już wybrałam i koniec kombinacji:) ewentualnie poczekaj do tej środy, zobaczysz ten mój i wtedy się utwierdzisz całkiem w wyborze:)

no to czekam na turkus, a potem zamawiam :) będę losować - turkus, czarny, czarny w krzyżyki (czyli szary w kwiatki) :)

No nie! Jeszcze słabość do kwiatków! To nie masz się nad czym zastanawiać - słynny "czarny w krzyżyki" to Twój ideał :) Odpowiednie połączenie kolorów i delikatne kwiatki! To twój wózek!

B1 też ładny :) ale ja mam słabość do kwiatków ;-)
czekam jednakże aż dziewczyny pokażą nam turkus w realu!

Gosiu, a co sądzisz o moim wyborze? B1 - będzie dobry i dla chłopca i dla dziewczynki?

http://img144.imageshack.us/i/b01m.jpg/

Bo mogę jeszcze spróbować zadzwonić do tego miłego Pana i zmienić zamówieni hihi - mąż by mnie zlał na kwaśne jabłko... za to moje niezdecydowanie...

i po schodach tez bym jezdzila, a co tam. Po to kupujemy wózie za 800, a nie za 3800, by owa roznice wykorzystac dla wlasnego komfortu :) Wozek nie moze powstrzymywac mame przed wyjsciem z domu na szybki spacer czy zakupy. A gdybym mieszkala na 4p. to gdybym miala nie zjezdzac/wciagac, w zyciu bym z domu nie wyszla :)

malymi kolkami sie nie przejmujcie. Mialam wylacznie wozki z malymi kolami (wielofunkcyjny peg perego, potem jakis uzywany graco i potem maclaren) i wszedzie nimi jezdzilam. Nie mieszkamy w koncu na syberii, by sie przez zaspy sniegu przeciskac :)
chyba zaryzykuje szaro-roz. to moje ulubione kolory przecie... no i lubie skandynawie, wiec musze trzymac sie tego, co tam sie dobrze sprzedaje :)

A ja czytałam, żeby właśnie nie wjeżdżać kółkami po schodach, wcale nie do tego służą... A nie mogłabyś zostawiać samego stelaża? Gondolę łatwo się wypina i wpina. Ja właśnie zamówiłam City Cara ale będę go miała na początku września bo w Mikado mieli urlop. A co myślisz o tych małych kółkach w City Carze? Ja się trochę martwię, że się nie sprawdzą na śniegu i na dużych dziurach... Bo w terenie płaskim to tak jak napisałaś - prowadzi się jak marzenie jedną ręką:)

he, masz rację, może być z tym problem :) Mój od razu odrzucał wszelkie moje propozycje z kwiatkami... No ale w końcu kto będzie więcej czasu spędzał z maluchem? - mama, więc niech mama ma decydujący głos:)

Witam,
Goraca prosba do szczesliwych posiadaczek Mikado :) o test z jazdy po schodach :))). Chce kupić wózek city car na paskach, jeden problem... mieszkam na 4p. bez windy :(. Pani w sklepie powiedziala, ze ciezkie wozki po to mają duze koła zeby nimi wjezdzac. Czy moze któras sprawdzic, czy to zeczywiscie jest mozliwe??? i nie za bardzo meczace. bede ogromnie wdzieczna za pomoc.
Wczoraj byłam w sklepie i oglądałam-prowadziłam wózek... marzenie... po prostu w prowadzeniu "płynie"! jest niezle wkonany... jedyne co, ciezar... na klatce nie bede mogla go zostawiac-jest strasznie brudno :(

pomyslalam ino, ze jedynym minusem kwiatkow jest to, ze trudniej bedzie chlopa wygonic z domu z wozkiem.... czarny sprawdzilby sie w tej roli znacznie lepiej

spacerówki i tak pewnie długo nie będziemy używać... na wiosnę przesiadka do maclarena :)

A i Gosiu fajnie by było jakbyś miała możliwość zobaczenia tego kolorku na spacerówce, bo tak jak to było z beżem + kwiaty, na gondoli mnie zachwycał, a po obejrzeniu zdjeć spacerówki zdecydowanie mnie odrzucił.

Spadam do pracy.

Miłego dnia dziewczyny !!

Gosiu powodzenia życzę dla Filipka !!!!!!! trzymajcie się ciepło !!!!!

No więc oceniam, że jest szlachetnie delikatny, jest naprawdę ładny i stonowany a jeśli Gosiu lubisz połączenie różu i szarości i nie kierujesz się stereotypami w stylu - "róż dla chłopca odpada" to jak najbardziej można ten wózek wybrać. Mnie on się podoba choć ja zachorowałam na pistacjowy kolor i brałam pod uwagę wszystkie to wzory gdzie ten kolor był wpleciony. Nawet zastanawiałam się nad całym pisatcjowym - ale doszłam do wniosku, że zbyt jasny i mało praktyczny.

ale Maja widziala go live, a wiadomo, ze u mikado foto a real to dwie rozne sprawy :) "krzyzyki" to nazwa umowna moga byc i kwiatki. Chcialabym, by Maja subiektywnie ocenila czy jest szlachetnie delikatny /nie musi byc chlopiecy - jak widac Filowi w rozu bardzo ladnie :)/

wrocilam na chwile do domu - Fil na stole operacyjnym, ok. 12 powinno byc po wszystkim

wklejam foto tych krzyżyków ;P

image

dla mnie to takie bardziej kwiatki ;P

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.