Wózek MIKADO BOSTON

Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON

Kurczę, naprawdę ślicznie wyszedł ten wózeczek! W Mikado ten wzór powinni wprowadzić na stałe a Tobie Reniu z racji świetnego pomysłu należy się niezły upust hihi.

reniu no ślicznie wykombinowałaś :):) Bardzo mi się podoba !!

Ale się uśmiałam, że wyczerpałaś limit turkusu i fotelik Ci walnęli czarny :)

Ja za chiny nie wiem na jakich zasadach oni to wsyztsko robią ;)

hi hi, całkiem możliwe, że wyczerpałam limit turkusu:))). dziękuję za miłe słówka:)!

Reniu rewelacyjnie wygląda ta Twoja przerobiona gondolka:) świetny miałaś pomysł:)
no i spacerówka też weselsza z turkusikiem:) fajnie
tylko z kolei widzę, że Tobie się trafił czarny fotelik?? mój jest cały turkusowy.
hehe albo tak po prostu im tym razem tak wyszlo:D albo za dużo turkusu poszło na gondolkę, więc Ci z fotelika zabrali:) hihi

uff, działa:)))

wklejam linka ze zdjęciami wózka :), chyba dobrze to zrobiłam:) http://picasaweb.google.com/renatarogal/WozekMarcela?feat=directlink
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny, widzę że większość z Was dokonała już wyboru. Ja mam jeszcze sporo czasu, więc czytam, myślę, oglądam.

Wczoraj zrobił na mnie świetne wrażenie wózek: VECTOR 4 AIR firmy BABY DESIGN ESPIRO. Zgrabniutki, dobrze wykonany i leciutki. Tylko troszkę droższy od MIKADO. Niby na amortyzatorach, a da się bujać. Czy wiecie coś na temat tego wóżka?

W necie jest mało opinii niestety.

kurczę no próbowaliśmy oboje z mężem, ale nie schodzi, jakby się zaklinowało:/ może coś źle założyłam czy co. ech będę jeszcze próbować

właśnie dojrzałam, że AgusiaGda już zaznaczyła na swoim zdjęciu ten przycisk zieloną strzałką. właśnie to musisz nacisnąć i pociągnąć koło do siebie:)

właśni napisałam do Mikado. kółka bardzo łatwo się zdejmuje, musisz nacisnąć taki mały przycisk na kole i pociągnąć. pewnie Ci nie pomogłam ale jak będę robić zdjęcia to spróbuję to jakoś zaznaczyć na fotce.

Reniu u mnie też tak jest, nie zwracałam na to uwagi, bo nie mam śpiworka więc mi nie przeszkadza. może napisz do mikado w jaki sposób należy założyć ten śpiworek, może inaczej jakoś się da?
ja w dalszym ciągu nie umiem ściągnąć kółek tylnych, chyba nigdy ich nie ściągnę:)
chętnie zobaczę Twoje zdjęcia:)

cześć dziewczyny!
trochę długo nie pisałam, ale jakoś tak wyszło:). wózeczek dojechał już do mnie i jest śliczny! jestem tylko trochę zaskoczona co do wykonania spacerówki a głównie szelek bezpieczeństwa. nie wiem czy w Waszych spacerówkach też tak jest ale w mojej szelki górne i boczne są ze sobą połączone na stałe. w związku z tym nie da się założyć na spacerówkę śpiworka ponieważ nie można przełożyć szeleczek przez otwory:(.trochę mnie to wkurzyło. napiszcie jak u Was to wygląda.
fotek jeszcze nie porobiłam może po południu się wezmę.
pozdrawiam!

no w porządku było, podobały mi się ćwiczenia, fajnie panie prowadziły gimnastykę, można było się czegoś nauczyć i rozruszać:) wykłady jak wykłady, można te wszystkie informacje w sieci też znaleźć, ale Panie położne sympatyczne, moim zdaniem warto chodzić, żeby poznać personel chociażby. było kilka dziewczyn samych więc nie masz czym się przejmować:)
myśmy też chodzili we wtorki i w jeden dzień przed szkołą poszliśmy zobaczyć oddział, bo akurat we wtorki są dni otwarte:)
a termin wg miesiączki mam na 18.10, a wg usg wcześniej, na 13.10. (i to by się zgadzało z moimi obliczeniami:D ) więc spokojnie się wyrobisz i dobrze, że będziesz później chodzić, bo więcej zapamiętasz:)

Oczywiście też na Ujastek:-) i też tam będę rodzić:-).Niestety ja będę chodzić sama bo mój mąż w delegacji :/
Byliście zadowoleni z tych zajęć?? Ja nie zdążyłam się zapisać na sierpień ale myślę, że się wyrobię bo termin mam na 04.11 :o!!!!
A Ty na kiedy??

Re: offtopicowo :)

Gosia - słodziak z niego! Przecudny!

a gdzie idziesz do szkoły rodzenia? myśmy chodzili w sierpniu na ujastek, bo tam planuję rodzić, stamtąd mam lekarza prowadzącego

AgaCze:) przez wybór koloru to każda z nas przechodziła:) my w końcu wybraliśmy czarno-turkusowy- nasze zdjęcia są tutaj: http://picasaweb.google.pl/mmliberadzka/AmelkowyWozek#

mamy opla vectrę, więc ze zmieszczeniem się do bagażnika nie będzie problemu:)

fotelik tak jak pisałam wygląda trochę badziewnie, ale może będzie wygodny, najważniejsze, że stabilnie "siedzi" w samochodzie.
w Olkuszu to sklep "BECIKOWY Raj"ul. Buźnicza (boczna od ul. Augustiańskiej), tuż przy rynku, nas zainteresował od początku city car ze względu na zawieszenie na pasach plus skrętne kółka- więc najpierw pisałam do sklepu (adres mailowy i telefon na stronie mikado) czy mają je na stanie i jak już mieli, to wtedy pojechalismy:)akurat były też i milano i boston, więc mogłam każdy wyoglądać, city car wygrał ze względu na lekkość prowadzenia i ogólnie najbardziej mi się spodobał, choć opinie tu są różne i to już kwestia indywidualna:) zresztą ja od początku się na niego nastawiałam, ze względu na te pasy i możliwość bujania:D w połączeniu z nowoczesnością i wygodą- skrętne kółka
powiem Ci że ja na żywo jeszcze w ogóle nie widziałam nikogo z wózkiem mikado:)

monika - ja nawet nie wiedziałam, że w Olkuszu mieli te wózki...Kiedyś widziałam gdzieś na ulicy ox-forda i jakoś tak mi przypadł do gustu i zaczęłam szukać no i znalazłam...
Co do wielkości po złożeniu to miły pan Krzysztof z Mikado napisał mi, że boston zajmuje najmniej miejsca...
A jaki Wy macie kolor?? Ja się waham cały czas i już mam taki mętlik w głowie,że nie wiem zupełnie co wybrać, obstawiałam 8B, 9B albo 12B.
Hmmm, my też chcemy zamówić z fotelikiem, myślę sobie, że jeśli się nie sprawdzi to najwyżej kupimy inny ale cały czas mam cichą nadzieję, że będzie ok. A Wy do jakiego samochodu go pakujecie??My mamy fiata brava, bagażnik spory ma...
A mój mail to agnieszka.l@op.pl
Aaa, dziś zaczynam szkołę rodzenia...Ciekawe czego się tam dowiem ciekawego:-)

Re: offtopicowo :)

no proszę od razu wiadomo było, że będzie gwiazdą:) nie sądziłam tylko, że zacznie karierę tak szybko:D
piękny Filipek:)
a poza tym jak jego zdróweczko?

offtopicowo :)

zupełnie nie na temat, ale tak się z Wami zżyłam, że muszę się pochwalić, że nasze dziecię robi karierę medialną - wczoraj był w Faktach ;-)
http://www.tvn24.pl/28377,1618300,0,1,bez-znieczulenia,fakty_wiadomosc.html
ten z wielkim smokiem (w 1:11 minucie) to nasz chłop :)

Inne tematy z forum

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

jaki rozmiar pościeli do większego łóżeczka? (33 odpowiedzi)

Mam zamiar przesadzić córkę z łóżeczka dziecięcego na takie większe, ale jeszcze nie zupełnie...

Lek. Paulina Przyłucka ginekolog do prowadzenia ciąży - proszę o opinie (34 odpowiedzi)

Witam,l Czy ktoś może się wypowiedzieć o pani dr. Paulinie Przyłuckiej.