Re: Wózki Camarelo - proszę o opinię
Witam my akurat mamy Carmele CR11 ale siostra ma CR12 oba w żakardzie, jak dla mnie to każdy kolor jest piękny, w katalogu ten CR 11 nie wydawał się ładny ale jak go zobaczyłam na sklepie to był przepiękny i chciałam go mieć, żakard na żywo jest piękny, CR12 też jest śliczny taki mocny granat. Wózki bardzo dobre, są masywne przez co wydają się ciężkie i każdy dziwi się jaki jest lekki i jak płynnie jedzie. Koła są bardzo zwrotne i bardzo dobrze się go prowadzi, można jednym palcem pchać wózek. Ja ze swojej strony polecam, jestem bardzo zadowolona, mała w nim ma dobre spanie i bardz go lubi. Bałam się na początku że gondola jest za duża bo taka ogromna ale dziecko tak szybko rośnie że mniejszej nie ma co kupować, żeby potem nie było problemu że będzie za mała, a przecież głównie chodzi o to żeby dziecku było wygodnie. Trzeba tylko pamiętać że jak się składa stelaż to koła mają być tyłem do kierunku jazdy, żeby nie popsuć konstrukcji wózka. Jest to dobre zabezpieczenie przed samozłożeniem stelaża podczas jazdy z dzieckiem.
2
0