Re: Wózki Camarelo - proszę o opinię
~MonikaŚląskDE
(10 lat temu)
Witajcie dziewczyny,
co prawda nie jestem z Trójmiasta. Ale mam do Was wazne dla mie pytanie, tym bardziej, ze nie mieszkam nawet w PL, ale przyjadę tutaj za 1,5 tyg. i oczywiście zamierzam obejrzeć Camarelo Carerę i Sevillę, i ewentualnie kupic już teraz lub we wreśniu jak tutaj znowu będę. Wreszcie moj problem: jestem niska (155cm) i już kilka razy ktoś napisał mi ze jestem za niska na te wózek, ze on mnie przytłoczy gabarytami. Czy on jest faktycznie taki wielki? Jestem przerażona bo to jest póki co jedyny wózek który mi sie podoba, moze poza jednym z Tako ale on jest 1000zł droższy. Czy może nie przejmowac się tymi opiniami...myśle, ze nawet jak jest wysoki to dam radę ze spacerówką (ma 122 cm wysokości, więc będę ponad nią wystawać, a spacerówka jest już chyba ciut niższa. Może jest tutaj jakas niska mama tak jak ja? Dodam jeszcze, ze mam nadwagę, więc nie jestem jakąś tam pchełką, zebym popchać wózka nie dała rady. Za ok. 2tyg. będe widzieć ten wózek, ale prosze Was napiszcie mi szczerą opinię.
Aha i jeszcze jedno - czy któraś z Was oglądała może kolor zielony Carery, jak się Wam wydaje? I czy ta farba ze stelaża nie odpryskuje?
Pozdrawiam Was i Wasze maluchy.
Monika
0
0