Serhii Berman - opinia (1) Dobry jest nauczyciel.Polecam tom Akademia Serhii Berman Dat-Met - opinia (1) Firma Dm Tech oferuje bardzo dobry sprzęt w niezłych cenach. Profesjonalne... Dat-Met Florian - opinia (1) Polecam... dobrze tłumaczy i dobra atmosfera na wykładach.. Florian
Zbigniew - opinia (1) Polecam Akademię. Instruktorzy na wysokim poziomie. Zbigniew Władek - opinia (1) Bardzo polecam! Rzeczowo, szybko i na temat. Pełny profesjonalizm. Władek Dawid - opinia (1) Profesjonalnie, rzetelnie, sprawnie i bezpiecznie. Dawid Jarek - opinia (1) pełna fachowa i rzeczowa obsługa i szkolenie polecam Jarek wojciech - opinia (1) Polecam Akademię. Instruktorzy na wysokim poziomie. wojciech Jarek - opinia (1) Wszystko tak jak powinno być. Szybko i na temat. Jarek Marcin - opinia (1) To mój drugi kurs i po raz kolejny pełen profesjonalizm. Polecam Marcin Zdzisław - opinia (1) Polecam!!! Wszystko super!!!!! Miła atmosfera Profesjonaliści w każdym calu!!! Zdzisław Krzy - opinia (1) Kończyłem parę kursów ,bylem pod wrażeniem zaangażowanie właściciela sposobu... Krzy Stanley240 - opinia (1) Wszystko zgodnie z opisem. Gorąco polecam. Stanley240 Kasia - opinia (1) Polecam 100%, profesjonalizm i bardzo szeroka wiedza, dużo zrozumiałam i się... Kasia Alex - opinia (1) super goraco polecam! fajna atmosfera Alex Tomasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ,kurs ,szkolenie pelen profesionalizm . Tomasz Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalny i rzetelny kurs. Krzysztof Artur Dobrowolski - opinia (1) Profesjonalnie podejście, szybki czas realizacji, i przede wszystkim solidne... Artur Dobrowolski Mariusz - opinia (1) Super kurs. Polecam szkolenia Pana Radosława !!! Mariusz Łukasz - opinia (1) Super szybko konkretnie i sprawnie Łukasz