Jonasz Krupka - ocena (1) Bardzo milę panie instruktorki o bardzo ogromnej wiedzy. Egzamin zdany bez... Jonasz Krupka Karol - ocena (1) Bardzo polecam jest bardzo fajna prowadzaca Karol Maks - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Technical. Pani Aneta bardzo dobrze... Maks
Damian - ocena (1) Przygotowanie do egzaminu bezbłędne każdy materiał został opracowany,... Damian Tomasz Bazyluk - ocena (1) Szkolenie bardzo treściwe i fachowe. Polecam jak najbardziej Tomasz Bazyluk Adam - ocena (1) Fachowo i sprawnie przeprowadzone szkolenie, polecam Adam Adam robert - ocena (1) super pozytywne wrażenie, z serducha polecam!!! robert Kamil - ocena (1) Świetna firma. Szybka dostawa i wysokiej jakości wózki widłowe, ceny... Kamil Dawid - ocena (1) Super wszystko ok Dawid Marcin - ocena (1) Bardzo super. Miła i konkretna obsługa i szkolenie Marcin Robert - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam. Robert Darek - ocena (1) Egzamin zdany wszystko poszło sprawnie panie prowadzące kurs przekazały... Darek mateusz - ocena (1) Mili towarzyscy, bardzo pomocni potrafią pomóc i wesprzeć mateusz Marian - ocena (1) Polecam zdałem wózki widłowe Marian Wojtek Fairplay - ocena (1) Szkoliłem się na HDS i dziś zdałem egzamin. Polecam pana Radka. Duzo wiedzy i... Wojtek Fairplay Paweł - ocena (1) Ukończyłem kurs na żurawie szynowe (portowe). Polecam szkolenie w tej firmie.... Paweł Grzegor - ocena (1) Wszystko ok. Sprawnie i szybko Grzegor Krzysztof - ocena (1) Instruktorzy bardzo fajki i pozytywnie nastawieni . Zdałem za pierwszym razem Krzysztof Baftosz - ocena (1) Kurs HDS i egzamin na najwalyższym poziomie. Baftosz Paweł - ocena (1) Super. Zdane bez problemu. Paweł