Waldi - ocena (1) Robię tu kolejny kurs i jest petarda . Profesjonalne podejście do kursanta i... Waldi Bartosz - ocena (1) Niedawno miałem okazję skorzystać z usług tej firmy i jestem niezwykle... Bartosz jacekwalasek1966@gmail.com - ocena (1) Polecam wszystkim firmom z Trójmiasta fachowe szkolenia jestem zadowolony jacekwalasek1966@gmail.com
Sławomir - ocena (1) Kurs na wózki zajęcia teoretyczne prowadzone w luźnej atmosferze ale bardzo... Sławomir Józef Lenart - ocena (1) Najlepsza Akademia Operatorów w Trójmieście. Józef Lenart Bartosz Borawski - ocena (1) Ogrom wiedzy, prosty przekaz wiedzy, czas zajęć teoretycznych i praktycznych... Bartosz Borawski Piotr - ocena (1) Niezawodna współpraca z czystym sumieniem polecam! Piotr Dmytro Chyrykyn - ocena (1) Dobra praktyka i teoria! Polecam! Dmytro Chyrykyn vector - ocena (1) Pełny profesjonalizm, zajęcia w ogóle nie kolidowały z pracą, pomoc na każdym... vector Agata - ocena (1) Kurs odbywałam na suwnice szczerze gorąco polecam naukę u Pana Radka świetna... Agata Roman Pasternacki - ocena (1) W marcu 2024 przeszedłem kurs na wózki kontenerowe zakończony pomyślnym... Roman Pasternacki MM - ocena (1) profesjonalne podejście do tematu. rzeczowe przedstawienke zagadnienia w... MM Krzysztof - ocena (1) zdany egzamin na podest za pierwszym razem . Polecam serdecznie Krzysztof Jakub - ocena (1) Wszystko przebiegło bezproblemowo, instruktor konkretny, przekaże wiedzę i... Jakub Piotr - ocena (1) Bardzo sprawnie i skutecznie przeprowadzone szkolenie - prowadzący potrafi... Piotr Przemek - ocena (1) Bardzo dobre podejście do kursanta Mega empatia. Wszystko w trakcie trwania... Przemek Krzysztof - ocena (1) Super, instruktor miły i mega pomocny, polecam kazdemu kto chce zacząć... Krzysztof Kamil Żbikowski - ocena (1) Szkolenie bardzo sprawne, teoria przekazana umiejętnie, praktyka poza małymi... Kamil Żbikowski Krystian - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i zdanie za pierwszym podejściem Krystian Bartek Sz - ocena (1) Szkolenie pełen profesjonalizm obsługa na 6 . Polecam w 100% Akademie... Bartek Sz