p.b. heliodor andrzej Ciemnoczolowskik - ocena (1) Polecam firmę i Właściciela. Duża pomoc i sprawne działanie. p.b. heliodor andrzej Ciemnoczo Bm - ocena (1) Szybko i konkretnie, polecam! Bm Pascal - ocena (1) Profesjonalne podejście, brak owijania w bawełnę. Wiedza przekazana w jasny,... Pascal
Jan - ocena (1) Serdecznie polecam !Indywidualne podejście do kursanta.Zajecia w kameralnych... Jan Tomek.s - ocena (1) Bardzo dobrze i skutecznie przeprowadzone szkolenie. Miła atmosfera, dobrze i... Tomek.s Operator - ocena (1) Dobre i skuteczne przygotowanie, sprawnie przeprowadzony egzamin. Operator Sylwia - ocena (1) Bardzo dobra szkola dla operatorów. Można zrobic dużo godzin jazdy. Polecam Sylwia ZK - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i zdanie za pierwszym "podejściem"... ZK Denis - ocena (1) Przeszkolony do najwyższej kategorii. Nigdy wcześniej nie jeździłem takim... Denis Przemysław K. - ocena (1) Świetne szkolenia , kompleksowo przygotowujące do obsługi wózka. Tak jak... Przemysław K. Marek - ocena (2) Szybka reakcja na potrzeby klienta. Zaufałem i polecam! Marek Jacek - ocena (1) Szkolenie bardzo szczegółowe i konkretne . Polecam ! Jacek Dmytro Tymoshchuk - ocena (1) W dniu dzisiejszym zdaliśmy my z moją żoną egzamin na operatora żurawia... Dmytro Tymoshchuk Marta - ocena (1) Super nauczycieli!!! W dniu dzisiejszym zdaliśmy egzamin na operatora żurawia... Marta Oskar - ocena (1) Bardzo przyjemne przygotowywania , zero stresowe Oskar Kamil - ocena (1) Ośrodek godny polecenia Kamil Ryszard - ocena (1) Doświadczony team, pozytywna interakcja z klientem. Polecam! Ryszard Super - ocena (1) Wszystko mi się podobało, polecam!!! Super Michał - ocena (1) Pan Radek to co trzeba wytłumaczył i pomógł. Polecam Michał Marek Irek - ocena (1) Bardzo polecam. Świetny szkolenowiec. Bardzo dobrze przygotowane materiały i... Marek Irek