Baftosz - ocena (1) Kurs HDS i egzamin na najwalyższym poziomie. Baftosz Paweł - ocena (1) Super. Zdane bez problemu. Paweł Przemysław Kupczyk - ocena (1) Bardzo dobrze nauczone. Wszystko wytłumaczone i bardzo dobra pomoc Przemysław Kupczyk
Maciek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu jak i egzaminu . Prowadzace... Maciek Kamil - ocena (1) Miłe i profesjonalne szkolenie. Polecam. Kamil Łukasz - ocena (1) Super kurs, szybko zwięźle i na temat. Podejście do kursantów na najwyższym... Łukasz Damian - ocena (1) Polecam przemiła pani prowadząca. Damian Paweł Torchalski - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pani Aneta bardzo zrozumiale prowadzi wykłady dając z... Paweł Torchalski Dmytro - ocena (1) Bardzo się spodobały kursy Dmytro Kamil - ocena (1) Super perfekcyjne szkolenie plus egzamin zaliczony polecam serdecznie Kamil maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Dawno nie uczestniczyłem w tak... maciej Aliaksandr - ocena (1) Dzis zdalem egzamin na zurawie samojezdne (dzwigi samochodowe). U Pana Radka... Aliaksandr Wiktor - ocena (1) Bardzo polecam. Pan Radosław, to fachowiec w swojej dziedzinie. W akademii... Wiktor Bogumił Juzba - ocena (1) Serdecznie polecam, profesjonalne podejście do kursanta. Bogumił Juzba Laminopol - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę szkoleniową, wszystkim zainteresowanym kursami... Laminopol Ja - ocena (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.Zdany za pierwszym razem Ja Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobre i profesjonalne szkolenie. Polecam. Krzysztof Jacek - ocena (1) Zdany egzamin za pierwszym razem Jacek Mateusz - ocena (1) Polecam. Przygotowanie merytoryczne i praktyczne przeprowadzone wzorow. Mateusz Robert - ocena (1) Szeroki wybór wózków widłowych, profesjonalne doradztwo i szybka realizacja... Robert