Wozownia Gdańska

Restauracje

Gdańsk, Gradowa 8

B. Wiktorska - opinia (1) Zamówiłam barszczyk czerwony z pierogami. Barszcz kwaśny, ledwo ciepły. Do... B. Wiktorska Anna Cz. - opinia (1) Anna Organizowałam w Wozowni urodziny. Rewelacyjna organizacja, wszystko na... Anna Cz. Karola - opinia (1) Żurek robi wrażenie ! Niby ten smak ale inny, pierogi poezja! Polecam Karola
Rocket - opinia (1) W zasadzie to restauracja dla dzieci,wielkość potraw na to wskazuje. Ceny dla... Rocket Patryk B. - opinia (1) Jedna z najlepszych kuchni w Trójmieście, bardzo miła obsługa, super wystrój... Patryk B. wow!!! (2) Otrząsnąwszy się z wrażenia jakie budynek Wozowni robi z zewnątrz nie dane mi... A.P. - opinia (2) Piękna restauracja zlokalizowana na gorze gradowej z piękna panorama... Bardzo ładne miejsce, miła obsługa, ale małe porcje, nic specjalnego (1) Zjadłem śledzia - bdb, ale potem przyszedł mały rozczarowujący chłodnik i... Pan i Pani Tomcz - opinia (1) Dobre jadło, nawet prosty gołąbek bardzo dobrze przyrządzony. Na minus... Tomcz Fajnie się zapowiadało... (1) ... skończyło się kiepsko. Wystrój przepiękny, zachęca do dłuższego spędzenia... Dominika Przyjdź koniecznie (1) Obsługa jeszcze musi się trochę nauczyć jak "dopieścić" klienta, ale polecam... Witana Na każdą okazję! (1) Klimatyczne, przyciągające pysznym jedzeniem i profesjonalną obsługą miejsce... Paulina Najlepsza restauracja w Gdańsku! (1) W Wozowni Gdańskiej zjemy tanio i pysznie w towarzystwie przepięknej panoramy... Wiktor Ewa Przydomska - opinia (1) Generalnie świetna restauracja i pozdrawiam przystojnego kelnera Janka Ewa Przydomska Dominika Karska - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza restauracja w okolicy. Wyśmienita kuchnia,... Dominika Karska Super! (1) Super miejsce, super jedzenie, to jedyne adekwatne słowo do tego miejsca. Jak... Mirek - opinia (1) Klimatyczne miejsce z pysznym jedzeniem i przemiłą obsługą Jestem zachwycona! (1) Byłam nie raz i na pewno jeszcze wrócę! Każdy znajdzie coś dla siebie.... Magdalena Magda Karkut - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, super obsługa i przystępne ceny. Polecam ! :) Magda Karkut Magia (1) Cudowne miejsce w samym sercu Gdańska, najpiękniejsza panorama Trojmiasta i... Klaudia