Zarejestrowałam się na "Baleyage w cenie 250 zł" przez Ich system internetowy. Podczas wizyty fryzjer omówił ze mną co będziemy robić, dodając że "nałoży farbę na odrost żeby było ładne przejście" oraz standardowo zostałam zapytana o cięcie - wyrównanie "long boba" którego miałam zrobione poprzednio na proste cięcie.
Przy płaceniu chcąc zapłacić ustaloną kwotę 250 zł usłyszałam, że poza baleyagem był jeszcze odrost i cięcie więc nie będzie to kwota 250 zł tylko kwotę "370 zł" i że podczas rejestracji na wizytę powinnam "dodać pozostałe usługi i wtedy kwota by się zgadzała" gdy odparłam, że nie było w ich systemie takiej opcji jak "dodawanie usług" pani chcąc udowodnić mi że się mylę, sama przekonała się że rzeczywiście nie ma takiej możliwości. Usłyszałam więc radę "zawsze lepiej zadzwonić i się upewnić czy taka jest kwota" i że w takim razie mogę zapłacić 250 + cięcie, uwaga 90 zł! = 340 i że "jakoś się z tego wytłumaczy".
Dobrze, że na koniec usługi nie miałam modelowania bo pewnie usłyszałabym 500 zł.
Bardzo nieładnie ze strony fryzjerki, że proponując mi "dodatkowe usługi" nie poinformowała mnie, że są dodatkowo płatne.
Jestem zadowolona z usługi