Basia - ocena (1) Każda wizyta w tym salonie jest lepsza od poprzedniej. Gorąco polecam! Basia David - ocena (1) Byłem u Patryka na strzyżeniu i muszę powiedzieć, że dawno nie wyszedłem od... David Katarzyna - ocena (2) Trafiłam do Pani Moniki na podstawie opinii, z fryzurą do poprawki. Nie... Katarzyna
Natalia - ocena (2) Cudowna wizyta, włosy pięknie obcięte, wyszłam z uśmiechem od ucha do ucha :) Natalia kudlaty - ocena (2) To nie jest jest tylko salon hairstylingu, ale tez wspaniale doswiadczenie... kudlaty Tesa - ocena (2) Dziękuję za wspaniałą atmosferę i fryzurkę :) Tesa Paulina - ocena (2) Miła atmosfera, profesjonalne podejście i rady. Fryzura/ ścięcie super, włosy... Paulina Agata Śmiarowska - ocena (2) Monika jest świetna specjalistką. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana.... Agata Śmiarowska Tomek - ocena (2) Kolejny raz wyszedlem od Pani Moniki usmiechniety i zadowolony ze strzyzenia.... Tomek katka - ocena (2) W salonie Pani Moniki poza piękną stylizacją dostałam dużą dawkę dobrego... katka Maska - ocena (2) Babcia była bardzo zadowolona z usługi koloryzacji i strzyżenia, pani Monika... Maska Sylwia - ocena (2) Wizyta w tym salonie to czysta przyjemność oraz pewność że wyjdziemy z... Sylwia Aga - ocena (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa :) Fach w ręku i znajomość potrzeb... Aga Monix - ocena (2) Niezapomniane wrażenia...Które wracają przy każdym myciu włosów czy... Monix Jolanta Domańska - ocena (2) Przemiła wizyta. Profesjonalizm i perfekcja. Pani Monika słucha klienta i... Jolanta Domańska Ewa - ocena (2) Polecam Panią Monikę. Świetna fryzjerka która rzetelnie słucha i doradza. Ewa Kasia - ocena (1) chodzę tutaj od 2 lat i jestem naprawę bardzo zadowolona, Patryk to prawdziwy... Kasia A i T - ocena (1) Polecam to miejsce Korzystam razem z córką z usług w tym salonie i zawsze... A i T Lilii - ocena (1) Właśnie wróciłam z koloryzacji w salonie i jestem zachwycona! ️️ Kolor... Lilii Ola - ocena (1) Wyjatkowy salon pod kazdym wzgledem, od atmosfery po jakośc usług az po... Ola