Joanna - ocena (2) Dziś bylam drugi raz w salonie Monika Monica i z całą pewnością mogę... Joanna Julia - ocena (1) Jak zawsze wspaniała, pełna życzliwości i troski obsługa. Serdeczne podejście... Julia Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon fryzjerski. Od pierwszej chwili czułam się... Paulina
Patrycja - ocena (1) Byłam na koloryzacji w LAMÉRIE i jestem absolutnie zachwycona efektem. Kolor... Patrycja Bogusia - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski w Trójmieście. Polecam z całego serca . Kreatywne... Bogusia Adrian - ocena (1) Moja pierwsza wizyta u fryzjera od ponad 3 lat. W pracowni u Moniki jest... Adrian B. - ocena (1) Salon Belleza to miejsce godne polecenia, wysoka jakość usług i miła... B. Katarzyna - ocena (1) Polecam gorąco Lamerie Znajdziecie tu mistrzów fryzjerstwa, 100%... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Jestem klientką Moniki od lat. Zawsze jestem bardzo zadowolona. Monika zawsze... Agnieszka Treston - ocena (1) Jak dla mnie, najgorszy wśród wszystkich podobnych salonów w galeriach.... Treston Ania - ocena (1) Polecam wszystkim Ania Victoria - ocena (2) Dziś rozjaśniałam włosy u Pani Moniki i jestem bardzo zadowolona z efektu.... Victoria Wioletta - ocena (1) Jestem zachwycona przedłużaniem włosów! Pełen profesjonalizm, piękny efekt i... Wioletta Anna - ocena (1) Magda to prawdziwa czarodziejka fryzjerstwa! Byłam w Art Cut na ścięciu,... Anna Kasia - ocena (1) Polecam - usługi na najwyższym poziomie, zawsze wychodzę zadowolona Kasia Monika Monica - ocena (1) Wizyta u fryzjera była bardzo miła i przebiegła w przyjemnej atmosferze.... Monika Monica Marcelina - ocena (2) Wspaniała koloryzacja i strzyżenie! Zdecydowanie polecam Marcelina J. - ocena (1) Polecam salon Belleza w Oliwie. Świetne podejście do klienta. Pani Wiktoria... J. ML - ocena (1) Bardzo nierowna jakosc usług pana Pawła. Kiedyś zawsze wychodzilam bardzo... ML Violetta - ocena (1) Bardzo przyjemna wizyta, idealnie ścięte włosy i przy okazji przekazana duża... Violetta