Yaroslava - ocena (1) Jestem zachwycona! Strzyżenie wyszło obłędnie idealny kształt, lekkość i... Yaroslava Robert - ocena (1) Fajny salon, ładnie strzygą, nie mam zastrzeżeń. Byłem u p. Klaudii Robert Marek - ocena (1) Chodzę regularnie od wielu lat, zdecydowanie polecam Marek
katarzyna - ocena (1) Od kilku lat jestem wierna Pani Elizie, która rozumie moje cienkie i kapryśne... katarzyna Bartek - ocena (1) Bardzo zadowolony Bartek Mariola - ocena (1) Profesjonalne i indywidualne podejście, fantastyczna obsługa, pełen komfort i... Mariola Dominika - ocena (1) Bardzo polecam salon !! Zawsze wychodzę zadowolona Najlepszy blond od pani... Dominika B. - ocena (1) Ostatnio byłam u Pani Klaudii na koloryzacji- jestem bardzo zadowolona,... B. Ania - ocena (1) Polecam bardzo Panią Honoratę, po wielu pozytywnych rekomendacjach koleżanek,... Ania Patrycja - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalna usługa, zdanie klienta jest zawsze wysłuchane... Patrycja Hanna - ocena (1) Mega polecam Panią Joasię! Pomogła mi wrócić z czarnego do naturalnego... Hanna Martyna - ocena (1) Przepiękny salon, jasny, czysty, wszyscy mili. Pan Patryk wykonał cudowne... Martyna Ewa - ocena (1) Przepiękne miejsce! Doskonała atmosfera i profesjonalna, cudowna Pani Ola,... Ewa Gosia - ocena (1) dno dna brak higieny brak wszystkiego , typowy fryzjer który powinien działać... Gosia Monika W. - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w BeautySpot u pani Asi. Na włosach została zrobiona... Monika W. Dorota P. - ocena (1) Byłam na pielęgnacji włosów ze śluzem ślimaka i jestem w szoku Byłam razem z... Dorota P. Nadia K. - ocena (1) Asia robiła mi air touch i efekt wyszedł po prostu obłędny Kolor wygląda... Nadia K. Ania - ocena (1) Oddałam się w ręce Asi na butterfly cut i to była najlepsza decyzja.... Ania Stała klientka T. - ocena (1) Jestem pod wrażeniem- fachowej obsługi,serdecznej atmosfery, kompetencji... Stała klientka T. Patryk - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy fryzjer w całym Gdańsku ! Patryk