K - ocena (1) Strzyzenie dzis u pani anny jak dla mnie katastrofa i zero umiejetnosci... K Karolina - ocena (1) Byłam u Pani Julii na farbowaniu włosów - jestem zachwycona, włosy są piekne,... Karolina Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Julię. Profesjonalizm, pasja i wiedzą to cechy,... Aleksandra
Ewa - ocena (1) Super obsługa i genialne wykonanie Ewa Kornelia - ocena (1) Koloryzacja wyszła perfekcyjnie! Patryk świetnie doradził odcień, a efekt... Kornelia Kaśka - ocena (1) jestem pod ogromnym wrazeniem całego salonu, ludzie, wystropj, wiedza i... Kaśka Patrick - ocena (1) strzyżenie męskie u Patryka jak zawsze najlepsze Patrick Bernadetta - ocena (1) Dziękuję za strzyżenie takie jak chciałam. Bernadetta Mia - ocena (1) Co dwa miesiące podwyżka u pana Pawła, i to nie mała. Strzyżenie i kilka... Mia Wioleta - ocena (1) Pani Wiktoria jest rewelacyjna, kolor który mi zrobiła jest idealny. Bardzo... Wioleta Paulina - ocena (1) Salon lamerie to absolutna perełka! Już od progu czuć wyjątkową atmosferę... Paulina Maryla z Gdyni - ocena (1) To jest najlepszy SALON w Trójmieście Profesjonalizm życzliwość kultura... Maryla z Gdyni Kamelia - ocena (1) To nie jest zwykły salon fryzjerski to absolutna oaza piękna i pozytywnej... Kamelia Michal - ocena (1) Profesjonalna usługa ,dziewczyna była i mega chwali ,super salon Michal Ania Kotuła - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Pani Monika świetnie ścięła moje włosy... Ania Kotuła Gumiś - ocena (2) Niesamowity talent i cudowne podejście do klienta. Dzięki niej włosy... Gumiś Lidia - ocena (1) Wow! Byłam dziś na koloryzacji jednotonowej i nie mogę się napatrzeć w... Lidia Mariola - ocena (1) Byłam ostatnio w salonie lamerie na farbowaniu wielotonowym i muszę przyznać,... Mariola Grzegorz - ocena (1) Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się... Grzegorz Beata - ocena (1) Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą... Beata