Mama - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa przekłucia uszu (pistoletem), w bardzo miłej... Mama Rolls - ocena (1) Warto jechać nawet z daleka! Rolls Maja - ocena (1) Polecam gorąco:) W Lamerie zadowolenie i satysfakcja gwarantowane, są... Maja
Katie - ocena (1) Lamerie to nr 1 w 3city:) Pod każdym możliwym względem, jakość produktów,... Katie Alina - ocena (1) to co otrzymałam na mojej głowie to CUDO!!!!! dziękuję kochani za pięknie... Alina Marta - ocena (1) Od kilku lat chodzę regularnie do Natalii na strzyżenie włosów i zawsze... Marta Maria - ocena (1) Pani Moniką jest wspaniałą i miłą kobietą Do salonu idę z wielką... Maria JULIA - ocena (1) Świetna koloryzacja, dokładnie tak, jak chciałam! Profesjonalna obsługa i... JULIA Monika - ocena (1) Do Pani Elizy chodzę już od kilku lat i za każdym razem wychodzę zadowolona.... Monika Adrianna - ocena (1) Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i efekt dokładnie taki, jak sobie... Adrianna Agnieszka - ocena (1) Pani Olena była bardzo miła, fryzura zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam. Agnieszka Andrea - ocena (2) Bardzo przyjemna atmosfera i pyszne cappuccino. Serdecznie polecam... Andrea Monika - ocena (1) Jestem zachwycona. Byłam na strzyżeniu i koloryzacji u Pani Oleny. Wcześniej... Monika Ksenia - ocena (1) Świetne miejsce! Atmosfera bardzo przyjazna, a fryzjerzy naprawdę znają się... Ksenia Marta - ocena (1) Bardzo polecam, koloryzacja Air Touch wyszła idealnie! Marta Ewro - ocena (1) Mogę tylko potwierdzić wszystkie pozytywne opinie . Z pełnym zaufaniem można... Ewro Meggie - ocena (1) Niesamowite miejsce i ludzie, kolor wyszedł dokładnie taki jak chciałam. :) Meggie Iza - ocena (1) Salon jest nowoczesny i przyjazny, a fryzjer pełen profesjonalizmu i... Iza Pajak - ocena (2) Zawsze chodziłam do tego sal9nu, zawsze zadowolona. Wręcz wszystkim polecałam... Pajak Bożena - ocena (1) Byłam kilka dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona! Kolor wyszedł... Bożena