Katarzyna - ocena (2) Pani Monika wysłucha, doradzi, dobierze fryzurę i w bonusie podbuduje... Katarzyna Ewa Rydzewska - ocena (2) Bardzo miło, profesjonalne i fachowe podejście, polecam wszystkim. Ewa Rydzewska Aneta - ocena (2) Pani Monika to pełna profesjonalizmu i pasji fryzjerka ️ Po długich... Aneta
Alicja - ocena (2) Kolejna wizyta i kolejne dobre wrażenia ;) zawsze miło spędzę czas, mogę... Alicja BoriBori - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona tym salonem fryzjerskim! ️ Od wejścia czuć... BoriBori Klaudia - ocena (1) Miałam przyjemność być już na dwóch wizytach w Pani Moniki i jestem... Klaudia Justyna - ocena (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa :) Polecam z całego serca :) Justyna Marzena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie fryzjerskim. Patryk to prawdziwy... Marzena Grażyna - ocena (2) Jestem naprawdę zachwycona wizytą w tym salonie! Profesjonalne podejście,... Grażyna Ewelina - ocena (1) Najwyższy poziom. Ewelina Magda - ocena (1) Znowu się udało Strzyżenie doskonałe, fryzura też, w dodatku idealnie... Magda Iza - ocena (1) Polecam tak jak mi polecono ten salon. Jestem wymagającym klientem ale w... Iza Elżunia - ocena (2) Polecam serdecznie salon i pracujących tam stylistów! Włosy wyszły pięknie Elżunia Julia - ocena (1) Pani Monika to niezwykle ciepła i profesjonalna osoba, przy której od razu... Julia Sylwia - ocena (2) Polecam z całego serca, profesjonalna usługa i przemiła obsługa Pani Moniki,... Sylwia Monika - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i z otrzymanych porad na temat... Monika Basia - ocena (2) Przecudny kolor blond, doskonałe cięcie i fryzura perfekcyjnie dobrana do... Basia halina - ocena (1) Zamówiłam online z Düsseldorf panią fryzjerkę dla mojej mamy która nie... halina Jarosław . Z . - ocena (1) Miła sympatyczna Pani fryzjer . Jarosław . Z . IRENA - ocena (1) Precyzyjnie, dokładnie,mega wiedzy i umiejętności . Ta wizyta była najlepsza... IRENA