Dorota - ocena (1) W salonie panuje bardzo miła atmosfera, usługi wykonywane na wysokim... Dorota Emilia - ocena (1) Świetnie wykonane czesanie ślubne. Efekt bardzo naturalny i trwały, a pani... Emilia Gosia - ocena (1) Już po raz kolejny wychodzę z tego salonu i przeglądam się co chwila w... Gosia
Zdenerwowana - ocena (1) Nigdy więcej. Pani zrobiła o wiele ciemniejsze wlosy niż pokazałam żeby były.... Zdenerwowana Smok - ocena (1) Wspaniały salon Smok Ewa - ocena (1) Bardzo zadowolona, obcięcie świetne na wakacje, dobrze się układa nawet po... Ewa Małgorzata - ocena (1) Włosy modelowała mi pani fryzjerka Swietłana. Swietłana jest profesjonalistką... Małgorzata Sylwia - ocena (1) Byłam dziś na farbowaniu i jestem naprawdę zadowolona! Kolor wyszedł pięknie,... Sylwia NIcole - ocena (1) Jestem zachwycona efektem! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam... NIcole Marzena - ocena (1) Le Pink to prawdziwa perełka wśród salonów piękności! Profesjonalizm, świetna... Marzena Rafał - ocena (1) Jestem klientem tego zakładu fryzjerskiego od ponad pięciu łat i jestem... Rafał Basia - ocena (1) Pani Ania jest dobra fryzjerka. Dobrze strzyże i super dobierze farbę. Ale... Basia Samanta - ocena (1) Mega zadowolona z koloryzacji! Kolor sztos, włosy wyglądają super, a... Samanta Beata - ocena (1) Polecam salon Belleza i baleyage w wykonaniu p.Wiktorii, która wykazała się... Beata wiktoria - ocena (1) Jestem zachwycona efektem! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak chciałam... wiktoria Sandra - ocena (1) Jestem zachwycona kolorem i podejściem Julii do klienta. Sandra Angelina K. - ocena (2) Dzięki za uratowanie moich włosów. Krioterapia zdziałała cuda i znowu mam... Angelina K. Kamelia - ocena (1) Najlepsi, pozdrawiam Patryka! Kamelia M. - ocena (1) Panie nie odróżniają mysiego blondu od ciemnego brązu. Prosiłam o lekkie... M. Marek - ocena (1) Świetny salon, bardzo miła obsługa. Sześć gwiazdek dla pani Julii za... Marek