Kasia - ocena (1) Extra ekipa, dostałam szczegółową konsultacje i osiągnęliśmy zamierzany... Kasia Aldona - ocena (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie i jestem zachwycona! Przemiła... Aldona Iza - ocena (1) Fantastyczny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i rewelacyjne... Iza
Ania - ocena (1) Wszytko super, Pan Patryk przeprowadził szczegółową konsultacje i razem... Ania Malwina - ocena (1) Salon Belleza to prawdziwa przyjemność dla każdego, kto ceni sobie... Malwina gocha - ocena (1) Polecam serdecznie, pierwszy raz wychodzę z salonu w 100% zadowolona, nie... gocha Dorota - ocena (1) Jestem zachwycona, cała ekipa jest bardzo utyalentowana. Dorota Kassia - ocena (1) Salon fryzjerski na najwyższym poziomie! Profesjonalna obsługa, miła... Kassia Marta - ocena (1) To zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski w całym Trójmieście! Marta Mirka - ocena (1) Ten salon to prawdziwy strzał w dziesiątkę! ️ Miałam robione farbowanie... Mirka Joanna - ocena (1) Patryk opiekuje się moimi włosami od ponad roku, mogę mu zaufać w 100%.... Joanna Marioola - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji w salonie! Miałam robione farbowanie z... Marioola BJ - ocena (1) Mam nową ciekawą fryzurę! Ha! BJ Pablo - ocena (1) Pani Monika ma prawdziwy dar, nie tylko wspaniale strzyże ale też służy... Pablo Pola - ocena (1) Rewelacyjny fryzjer! Chodzę już od 1.5 roku po tym jak się zachwyciłam już... Pola Ania - ocena (1) Salon ma świetną atmosferę, a fryzjerzy to prawdziwi profesjonaliści! Wyszłam... Ania Monika - ocena (1) Pani Natalia odczarowuje lęk przed fryzjerami, którzy nie powinni nimi być;-)... Monika T. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Przepiękne miejsce, obsługa... T. Kasia - ocena (1) Świetny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i perfekcyjne cięcie.... Kasia Emilia - ocena (1) Świetne miejsce! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i fantastyczna... Emilia