Ania - ocena (1) Pan Bartek to mistrz sam w sobie, dzięki niemu jeszcze bardziej lubię swoje... Ania Asia - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Efekt końcowy - rewelacja. Na pewno wrócę. Asia Adrian - ocena (1) Świetna fryzjerka, która ma ogrom cierpliwości jeśli chodzi o moje nieforemne... Adrian
Magdalena - ocena (1) Byłam u Pani Julii na refleksach i efekt przeszedł najśmielsze moje... Magdalena Anonim350 - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa, miła atmosfera. Moje prośby zostały... Anonim350 Marta Hyży - ocena (1) Super klimat ,włosy cudne .Najlepszy Fryzjer na świecie ! Salon zadbany... Marta Hyży Katie 11 - ocena (1) Lamerie to na pewno najlepszy Salon w Trójmieście, Polecam gorąco,... Katie 11 Maniek - ocena (1) Super, polecam wszystkim! Maniek Beata - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem. Wróciłam z nowym super wizerunkiem. Zadowolona... Beata Oktawia - ocena (1) Wizyta w Hair & Beauty MK to mój ulubiony czas dla siebie! Piękna fryzura,... Oktawia Waldek - ocena (1) Od dawna szukałem salonu, który rozumie, jak ważna jest jakość i... Waldek Anita - ocena (1) Jesteśmy klientami od lat. Rodzinna atmosfera profesjonalne strzyżenie i... Anita Anna z Gdyni - ocena (1) SENSO to profesjonalny salon , w którym zachwyca wszystko : wysoka jakość... Anna z Gdyni Bogdan - ocena (1) Profesjonalna usługa. Polecam Bogdan Elwira - ocena (1) Korzystam z usług fryzjerskich w salonie ,,Kinga" od wielu lat.Wszystko... Elwira Marcin - ocena (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług u Pani Julii i zawsze wychodzę... Marcin ElPablo - ocena (1) Super strzyżenie. Na pewno wrócę ElPablo Stała klientka - ocena (1) Do Bellezy trafiłam po nieudanej koloryzacji w lutym, gdy w jednym z... Stała klientka M. - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Polecam usługi w tym miejscu. M. Paulina - ocena (1) Któraś z kolei już wizyta w salonie i za każdym razem zachwyt Paulina