Klientka - ocena (1) Była to moja kolejna wizyta od kilku lat w Salonie Bogna na ul. Dmowskiego.... Klientka Eliza - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon, bardzo miła obsługa, efekt przerósł moje... Eliza Ania - ocena (1) Pani Wiktoria przesympatyczna osoba, zajęła się moim włosami. Efekt... Ania
Zuzanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam super atmosfera, bardzo przyjemnie spędzony czas, a... Zuzanna Karolina - ocena (1) Jestem zawsze bardzo zadowolona z każdej wizyty. Polecam :) Karolina Aneta - ocena (1) Najlepszy ,nowoczesny salon fryzjerki.Do tego pyszna kawka i nawet... Aneta Vitalii - ocena (1) Polecam ,10/10 , najlepsze fryzjerze Vitalii Лиза - ocena (1) Bardzo mila atmosfera, precyzyjna konsultacja odnośnie fryzury ,dokładnie... Лиза B. - ocena (1) To jest najlepszy fryzjer z jaki zajmował się moimi włosami. Polecam B. Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam :) Monika Agnieszka - ocena (1) Natalia jest cudowna osoba i profesjonalistką w każdym calu. To była... Agnieszka Jola - ocena (1) Umówiłam się na upięcie wraz z lokami po przyjściu na wizytę dowiaduje się że... Jola Zuzanna - ocena (1) W końcu mam przepiękne włosy! Pani Wiktoria bardzo profesjonalna i miła... Zuzanna Paweł - ocena (1) Polecam panią Monikę która wie co robi za kazdym razem jestem wręcz... Paweł Aga - ocena (2) Madzia, mistrzostwo ! polecam z całego serduszka. Aga Viki - ocena (1) Cudowny salon, cudowna obsługa, wszystko cudowne! Polecam! Viki Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze została dobrana fryzura i kolor włosów do mojego kształtu... Iwona Sandra - ocena (1) Dziękuję Panu Patrykowi za uratowanie moich włosów! Gorąco polecam to... Sandra Gocha - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera i dbałość o każdy detal sprawiają,... Gocha BU - ocena (1) Świetne i bardzo klimatyczne miejsce, za równo pierwsza jak i druga, nowa... BU