Bjarke - ocena (1) Im feeling old, but after a super haircut from Olena Im looking younger. Its... Bjarke sylwia - ocena (1) Przemiła i fachowa obługa.Kolor perfekt.Polecam sylwia Roxana - ocena (1) Chodzę od ponad roku i zawsze jestem zadowolona. Byłam już u różnych... Roxana
DEN - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, zero gadania. Idealne cięcie za rozsądną cenę. Polecam. DEN Anastasiia - ocena (1) Bardzo polecam ten salon fryzjerski! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... Anastasiia Ola - ocena (1) czoraj mój syn był strzyżony w salonie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Pani... Ola Julia - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji! ️ Kolor dokładnie taki, jak chciałam... Julia M. - ocena (1) Polecam z całego serca usługi w salonie Belleza. Trafiłam do salonu przez... M. Ania - ocena (1) Pani Agata! Ufam, polegam i za każdym razem jestem wdzięczna! Ania mariola - ocena (1) To są magicy! Magicy od włosów mariola Krystyna - ocena (2) Pani Monika jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Czas spędzony w salonie... Krystyna Sławek - ocena (1) Pani Monika wow jest najlepsza!!! Sławek Kornelia - ocena (1) Ogromna wiedza, doświadczenie i najlepsze produktu. Polecam! Dziewczyny mają... Kornelia Ada - ocena (1) Polecam wszystkim! Ada Natalia - ocena (2) Polecam! Syn niecały rok, bardzo utrudniał zadanie Pani, a wyszło pięknie. Natalia Ola - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie! Włosy wyglądają pięknie, kolor... Ola D. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Koloryzacja wygląda świetnie i... D. Zuza - ocena (1) Ten salon wymiata, rozwala system, są najlepsi, gorąco polecam Pana Patryka! Zuza Luiza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji u Patryka! Świetnie doradził mi... Luiza EWA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Już od wejścia czuć... EWA