Karolina - ocena (1) Urocza pełna profesjonalność Pani Angelika (Ruda) bardzo długo szukałam... Karolina Andzela - ocena (1) Trafiłam do salonu sugerując się opiniami i naprawdę nie żałuję.Super... Andzela Karolina - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera i doskonałe... Karolina
Leszek - ocena (1) Super, trafiłem przez przypadek z ulicy i pewnie będę wracał, polecam. Leszek Oliwia - ocena (1) Powiem tak, jestem zachwycona efektem, cieszę się że trafiłam na fryzjerów... Oliwia Wiktor - ocena (1) Najlepszy Salon Fryzjerski w jakim miałem okazję być! Wiktor Wiktor - ocena (1) Niesamowite strzyżenie u chłopaków! Każdy z fryzjerów na bardzo wysokim... Wiktor Larisa - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana Patryka. Otrzymałam... Larisa Sebastian - ocena (1) top usługi m, najlepsze strzyżenie w polsce! Sebastian Kacper - ocena (1) najlepsze strzyżenie Polsce! Kacper Mateusz - ocena (1) no kozak, profesjonalnie i miło Mateusz Mateusz - ocena (1) super nadzwyczajnie Mateusz mirra - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Wreszcie znalazłam salon, w którym chce się być i... mirra Sylwia Kowalska - ocena (1) Najlepsza. Pani Monika jest wyjątkowa.Uszczesliwia wszystkich dookoła. Pełen... Sylwia Kowalska Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, mila obsługa i piękny efekt końcowy.... Katarzyna Agnieszka V. - ocena (2) Uczęszczam do salonu Pani Moniki już kilka lat i za każdym razem jestem... Agnieszka V. Joanna - ocena (1) Włosy są tak ścięte, że po myciu same się układają. Dziękuje Joanna Agata - ocena (1) Polecam z całego serca . Pani Monika wie co robi . ️ Do tego przyjemna... Agata Kasia - ocena (1) Strzyżenie jak zawsze perfekcyjne. Kasia Adza - ocena (2) Bardzo polecam panią Monikę. Przemiła atmosfera i dobrana fryzura Adza