urszula - ocena (1) pan tomasz to wspaniały ,pozytywny ,empatyczny człowiek.w zakładzie u pana... urszula Bartosz - ocena (1) Gorąco polecam! Bartosz Mati - ocena (1) Kozak salon, plus za wygodny parking Mati
Beata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru i strzyżenia, gorąco polecam :) Beata Ewelina - ocena (1) Moje pierwsze spotkanie to była konsultacja odnośnie koloru. Wszystko zostało... Ewelina Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z metamorfozy u Pana Bartka. Efekt końcowy był taki,... Paulina Stała klientka od ponad roku - ocena (1) Tu jest cudownie! Po wcześniejszych złych doświadczeniach fryzjerskich, to... Stała klientka od ponad roku Angelika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Konsultacja w miłej atmosferze nastawiona na... Angelika Patrycja - ocena (1) Była to moja pierwsza wizyta, wrażenia są pozytywne. P.Monika jest... Patrycja Dominika - ocena (1) Super ! Super ! Dominika Oliwia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu, a cała wizyta przebiegła w miłej atmosferze! Oliwia Bogna - ocena (1) Salon godny polecenia. Bogna Małgorzata - ocena (1) Bardzo sympatyczna i uprzejma obsługa, a co najważniejsze pani Marlena... Małgorzata Ewelina - ocena (1) Najlepszy salon w jakim byłam do tej pory. Dbają o klienta jak nigdzie... Ewelina Hania - ocena (1) To miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto szuka... Hania Patryk - ocena (1) Chłopaki wiedzą co robią Patryk Małgorzata - ocena (1) Super, mimo iż to tylko konsultacja i w dodatku darmowa, to jestem miło... Małgorzata Alina - ocena (1) Z chwilą pojawienia się w salonie Prive Beaty&Hair poczułam serdeczne... Alina Zofia - ocena (1) niesamowita atmosfera, cudowni ludzie i doskonałe strzyżenie. Zofia Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam! ️ Ania