MK - ocena (1) Bardzo fajne indywidualne podejście. Wysoka jakość usług. MK Ewa - ocena (1) Kolor doskonały. Bardzo naturalny efekt. Ewa Jarek - ocena (1) Zawsze miła i uśmiechnięta obsługa Dawida.Polecam Jarek
Magda - ocena (1) Dawidowi można zaufać! Bardzo polecam ! Magda Dawid - ocena (1) Profesjonalna usługa. Dawid Małgorzata - ocena (1) Bardzo dobry fryzjer, wykonane strzyżenie i koloryzacja. Luźna atmosfera.... Małgorzata mpikalova25@gmail.com - ocena (1) mpikalova25@gmail.com mpikalova25@gmail.com J - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona!!!! Polecam gorąco J Hanna - ocena (1) Pani Monika jest genialną fryzjerką. Byłam pierwszy raz ( to zawsze... Hanna Do - ocena (1) Super, nieustająco od ponad 10 lat! Do Jöshi - ocena (1) Jeg var på salongen, og det har blitt dårlig gjort. De tvinger deg til å... Jöshi Roksana - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon w C.H Forum oraz pana Dawida! To miejsce, do... Roksana Urszula - ocena (1) Byłam zadowolona Urszula Jakub - ocena (1) Serdecznie polecam strzyżenie męskie wykonane perfekcyjnie Jakub Marzena - ocena (1) Pani Monika jest super profesjonalistką w każdym calu,jestem bardzo... Marzena Dżoanna - ocena (1) Fantastyczny salon fryzjerski! Profesjonalizm, świetna atmosfera i piękne... Dżoanna Krzysiek - ocena (1) Szczerze polecam Dawida! Mimo młodego wieku widać, że chłopak ma ogromny... Krzysiek Kasia.W - ocena (1) Dziewczyny, jeśli baleyage, to tylko u Dawida! To młody talent, który z... Kasia.W Px - ocena (1) Polecam serdecznie. Dobrze dobrany kolor, świetny efekt. Jestem zadowolona Px Wiola - ocena (1) Polecam z całego serca. Ciocia Mucha obcina wszędzie, na podłodze, na... Wiola