Julia - ocena (1) Naprawdę podoba mi się, jak wyszło to strzyżenie. Włosy wyglądają lekko i... Julia Ala - ocena (1) To miejsce to perełka dzięki Adamowi i Patrykowi! Miałam dziś przyjemność... Ala Shokoufeh - ocena (1) Veronika była bardzo cierpliwa, uprzejma i kompetentna. Zdecydowanie ją polecam Shokoufeh
Agata Tomczyk - ocena (1) Polecam Fryzjerkę Panią Adę. Od półtora roku chodzę do niej na koloryzację... Agata Tomczyk Anna - ocena (2) Pani Monika przeprowadziła Super wywiad, aby dowiedzieć się o moich włosach i... Anna Agata K. - ocena (1) Profesjonalizm, zrozumienie potrzeb i oczekiwań klienta w 100 procentach.... Agata K. Paweł Walerski - ocena (1) Do Pani Agaty do salonu chodzimy całą rodziną wraz z moją córeczką i mamą od... Paweł Walerski Weronika - ocena (1) To była najlepsza wizyta u fryzjera, jaką miałam od lat! Salon od samego... Weronika Asia - ocena (1) Dziękuję szefowej za uratowanie mojej fryzury i rady jak sobie radzic z moimi... Asia Amanda - ocena (1) Do salonu Belleza trafilam z polecenia I od tamtej pory regularnie odwiedzam... Amanda Angelika - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! ️ Już od... Angelika Kasia - ocena (1) Extra ekipa, dostałam szczegółową konsultacje i osiągnęliśmy zamierzany... Kasia Aldona - ocena (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie i jestem zachwycona! Przemiła... Aldona Iza - ocena (1) Fantastyczny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i rewelacyjne... Iza Ania - ocena (1) Wszytko super, Pan Patryk przeprowadził szczegółową konsultacje i razem... Ania Malwina - ocena (1) Salon Belleza to prawdziwa przyjemność dla każdego, kto ceni sobie... Malwina gocha - ocena (1) Polecam serdecznie, pierwszy raz wychodzę z salonu w 100% zadowolona, nie... gocha Dorota - ocena (1) Jestem zachwycona, cała ekipa jest bardzo utyalentowana. Dorota Kassia - ocena (1) Salon fryzjerski na najwyższym poziomie! Profesjonalna obsługa, miła... Kassia Marta - ocena (1) To zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski w całym Trójmieście! Marta