Patrycja - ocena (1) Była to moja pierwsza wizyta, wrażenia są pozytywne. P.Monika jest... Patrycja Dominika - ocena (1) Super ! Super ! Dominika Oliwia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu, a cała wizyta przebiegła w miłej atmosferze! Oliwia
Bogna - ocena (1) Salon godny polecenia. Bogna Małgorzata - ocena (1) Bardzo sympatyczna i uprzejma obsługa, a co najważniejsze pani Marlena... Małgorzata Ewelina - ocena (1) Najlepszy salon w jakim byłam do tej pory. Dbają o klienta jak nigdzie... Ewelina Hania - ocena (1) To miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto szuka... Hania Patryk - ocena (1) Chłopaki wiedzą co robią Patryk Małgorzata - ocena (1) Super, mimo iż to tylko konsultacja i w dodatku darmowa, to jestem miło... Małgorzata Alina - ocena (1) Z chwilą pojawienia się w salonie Prive Beaty&Hair poczułam serdeczne... Alina Zofia - ocena (1) niesamowita atmosfera, cudowni ludzie i doskonałe strzyżenie. Zofia Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam! ️ Ania Tomasz W. - ocena (1) Wspaniałe umiejętności fryzjerskie. Świetne kosmetyki. Przemiła atmosfera. Tomasz W. EM - ocena (1) Byłam kierowana opiniami i rankingiem z poprzednich lat. Mam wymagające gęste... EM Aga - ocena (1) Przemiła obsługa. Jestem zawsze zadowolona. polecam Aga Patrycja - ocena (1) Najlepszy salon, przepiękne koloryzacje, odpowiednio dobrana pielęgnacja i... Patrycja Krzysztof - ocena (1) SUPER! Świetne usługi i cudowna atmoswera! Krzysztof Iza - ocena (1) Koloryzacja, cięcie, pielęgnacja - wszystko na najwyższym poziomie. Zawsze... Iza A - ocena (1) Chodzę od bardzo dawna i zawsze wychodzę zadowolona! Wspaniała atmosfera, ale... A Monika P - ocena (1) Niezwykły salon. Pani Monika nie tylko świetnie strzyrze i doradza. Jest... Monika P