Alicja - ocena (1) To już 7 lat i nigdy się nie zawiodłam. Dawid zawsze wie, o co mi chodzi,... Alicja ASz. - ocena (1) Pełen profesjonalizm usług i wysoka kultura osobista wykonawcy. Do tego miły... ASz. Paulina - ocena (1) Bardzo polecam. Zawsze wychodzę zadowolona z koloryzacji od Pana Dawida. Paulina
morfeusz - ocena (1) Polecam z całego serducha morfeusz Ron - ocena (1) Wszystko super, polecam! Ron Michalina - ocena (1) Dawid to najlepszy fryzjer! Wkłada w swoją pracę całe serce ️, a atmosfera... Michalina Natalia - ocena (1) Super, Pan Dawid bardzo profesjonalny. Uratował mój piękny blond, dobrze... Natalia Radek - ocena (1) Pan Dawid bardzo sympatyczny, w końcu ktoś kto był w stanie ogarnąć moje... Radek Wanda - ocena (1) W dniu dzisiejszym po raz kolejny skorzystałam z usług Pani Tamary. Jestem... Wanda Wanda - ocena (1) Dzisiaj po raz kolejny skorzystałam z usług salonu Viva. Włosami zajęła się... Wanda MK - ocena (1) Bardzo fajne indywidualne podejście. Wysoka jakość usług. MK Ewa - ocena (1) Kolor doskonały. Bardzo naturalny efekt. Ewa Jarek - ocena (1) Zawsze miła i uśmiechnięta obsługa Dawida.Polecam Jarek Magda - ocena (1) Dawidowi można zaufać! Bardzo polecam ! Magda Dawid - ocena (1) Profesjonalna usługa. Dawid Małgorzata - ocena (1) Bardzo dobry fryzjer, wykonane strzyżenie i koloryzacja. Luźna atmosfera.... Małgorzata mpikalova25@gmail.com - ocena (1) mpikalova25@gmail.com mpikalova25@gmail.com J - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona!!!! Polecam gorąco J Hanna - ocena (1) Pani Monika jest genialną fryzjerką. Byłam pierwszy raz ( to zawsze... Hanna Do - ocena (1) Super, nieustająco od ponad 10 lat! Do