BEATA - ocena (1) korzystam od wielu lat dojeżdżając z innej dzielnicy salon godny polecenia BEATA Ivan - ocena (1) Gorąco polecam Panią Wiktorię jako doskonałego fryzjera męskiego. Jestem jej... Ivan Maria - ocena (1) Świetnie dobrany i zrobiony kolor. Serdecznie polecam. Maria
Alina - ocena (1) Wspaniała obsługa, wspaniały efekt Alina Piotr - ocena (1) Polecam ten salon, jest super :) Piotr Joanna - ocena (1) Pani fryzjerka obcięła mnie dokładnie tak , jak prosiłam , żeby nie robić.... Joanna Kamila - opinia (2) Przedłużam już 2 rok włoski u Pani Natalii, moje własne włosy są w świetnej... Kamila Ewa - ocena (1) Salon Bordo, Sopot Pedicure hybrydowy - pani Ola staranne wykonanie i... Ewa A.A. - ocena (1) Tragedia. Zapłaciłam za pseudo upięcie 269zł a dziś płacze. Umycie +... A.A. Anna - ocena (1) Zawsze mogę liczyć na pomoc Pań z Bellezy. Potrzebowałam na "juz" wizyty... Anna Anna - ocena (1) Polecam to miejsce. Spokój, przyjazna atmosfera i przede wszystkim świetna... Anna Julita - ocena (2) Nowy salon godny polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jego... Julita Daria - ocena (2) Rewelacyjny salon, polecony mi przez koleżankę. Przemiła atmosfera w... Daria Asia - ocena (2) Salon godny polecenia poza bardzo miłą atmosferą, przede wszystkim pełen... Asia Joanna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy pani Weroniki . Kolor to piękny próz... Joanna aleksandra - ocena (1) Polecam serdecznie panią Weronikę uratowała moje włosy po innym fryzjerze... aleksandra Anna - ocena (1) Bardzo ładny wystrój salonu , atmosfera przecudowna . Pani Weronika ma bardzo... Anna Rozczarowana klientka. - ocena (1) Nie polecam usług, szczególnie u Pani Ani. Jestem zdumiona, że umawia się... Rozczarowana klientka. Jadwiga - ocena (1) Bardzo miła obsługa,polecam Jadwiga Anita Wick - ocena (1) Niedawno skorzystałam z zabiegu oczyszczającego skórę głowy oraz obcięcia... Anita Wick