Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ! Polecam ! Anna Jolanta - ocena (2) Żałuję, że wcześnie nie przeczytałam opinii o tej sieci fryzjerskiej. Włosy,... Jolanta . - ocena (1) Świetne strzyżenie, profesjonalne strzyżenie i dobór kosmetyków do potrzeb... .
Jakub Rosłanek - ocena (1) Jak zawsze dążenie do edukacji i profesjonalizmu. Super współpraca Jakub Rosłanek Agnieszka - ocena (2) Chodzę tu od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Polecam panią Dominikę! Agnieszka Emilia T - ocena (1) Bardzo miła atmosfera. Pani Monika świetnie poradziła mi z fryzurą i... Emilia T Dorota - ocena (1) Od swoich lat moimi wlosami zajmuje sie Pani Julia i dzieki jej pracy i... Dorota Xx - ocena (1) Nie polecam. Byłam trzy razy, za drugim zepsute strzyżenie, wyglądam jak... Xx Magdalena - ocena (1) Wystrój salonu bardzo pozytywny, zielony odcień na ścianach działa... Magdalena K. - ocena (1) Super salon ze świetnie wykwalifikowanym personelem. K. Dominika K. - ocena (1) Serdecznie polecam usługi fryzjerskie w salonie Lamerie. W szczególności na... Dominika K. Sabina - ocena (1) Byłam na koloryzacji Air Touch w tym salonie i jestem absolutnie zachwycona!... Sabina Sławek - ocena (1) Zawsze super, sprawnie i tanio , polecam Sławek Elżbieta - ocena (1) Super miejsce profesjonalne podejście do klienta polecam % Elżbieta Leokadia R. - ocena (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Leokadia R. Dorota - ocena (1) W salonie panuje bardzo miła atmosfera, usługi wykonywane na wysokim... Dorota Emilia - ocena (1) Świetnie wykonane czesanie ślubne. Efekt bardzo naturalny i trwały, a pani... Emilia Gosia - ocena (1) Już po raz kolejny wychodzę z tego salonu i przeglądam się co chwila w... Gosia Zdenerwowana - ocena (1) Nigdy więcej. Pani zrobiła o wiele ciemniejsze wlosy niż pokazałam żeby były.... Zdenerwowana Smok - ocena (1) Wspaniały salon Smok