Natalia - ocena (1) Przemiła Pani, konsultacja w super atmosferze i pełen profesjonalizm ️ Natalia Marzenka - ocena (1) Profesjonalizm, świetna atmosfera i doskonałe podejście do klienta. Zawsze... Marzenka Lena - ocena (1) Dziękuję Panie Patryku, otrzymałam kolor, który sobie wymarzyłam! Lena
Magdalena - ocena (1) Fryzjerstwo na najwyższym poziomie oraz cudowna atmosfera. Polecam serdecznie. Magdalena Susi - ocena (1) Przyjazna atmosfera, nowoczesne wnętrze i wysoka jakość usług ! Gorąco... Susi Ewelina - ocena (1) To już moja kolejna wizyta u Patryka, jestem zachwycona. Polecam wszystkim... Ewelina Nadia - ocena (1) Fajna atmosfera. Natalia - the best fryzjer , dziękuję Nadia Paula - ocena (1) Profesjonalne ciecie, polecam Paula Emilia - ocena (1) To już trzecia moja wizyta w salonie. Pan Bartek z wizyty na wizytę zaskakuje... Emilia Mirka - ocena (1) 100 % zadowolenia. :-) Mirka Aneta - ocena (1) Kolejna moja wizyta i jak zawsze udana ️ Dziękuję ️ kolejna już umówiona Polecam Aneta Kasia - ocena (1) Bardzo polecam, profesjonalnie i w miłej atmosferze :) Kasia Monika - ocena (1) Pani Monika to profesjonalistka ,serdecznie polecam Monika Katerina - ocena (2) Serdecznie polecam!!! Wszystko zgodnie ż oczekiwaniami profesjonalne... Katerina Julia - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera, wszystkie fryzjerki są bardzo miłe, zaoferowana... Julia Wera - ocena (1) Na pewno tu wrócę :) Wera Marika - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie! ️ Od wejścia czuć przyjazną... Marika Monika - ocena (2) Dla mnie Pani Monika to wybawienie od tych fryzjerów po wizycie których... Monika Irena - ocena (2) Pani Monika to najwyższy poziom usługi. Włosy po farbowaniu i strzyżeniu... Irena Elzbieta - ocena (2) Pełen profesjonalizm, bardzo dobre kosmetyki do koloryzacji i stylizacji włosów. Elzbieta