Paweł - ocena (1) Polecam panią Monikę która wie co robi za kazdym razem jestem wręcz... Paweł Aga - ocena (2) Madzia, mistrzostwo ! polecam z całego serduszka. Aga Viki - ocena (1) Cudowny salon, cudowna obsługa, wszystko cudowne! Polecam! Viki
Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze została dobrana fryzura i kolor włosów do mojego kształtu... Iwona Sandra - ocena (1) Dziękuję Panu Patrykowi za uratowanie moich włosów! Gorąco polecam to... Sandra Gocha - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera i dbałość o każdy detal sprawiają,... Gocha BU - ocena (1) Świetne i bardzo klimatyczne miejsce, za równo pierwsza jak i druga, nowa... BU Katarina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem, kolor wyszedł idealnie. Katarina Michał - ocena (1) Polecam tego fryzjera bardzo miła obsługa A zwłaszcza szefowa która dba o... Michał Małgorzata - ocena (1) Salon fryzjerski, który odwiedziłam, zasługuje na najwyższe noty! Obsługa... Małgorzata Weronika - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! Profesjonalizm,... Weronika Luiza - ocena (1) Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem p. Natalii. Radykalna metamorfoza... Luiza urszula - ocena (1) pan tomasz to wspaniały ,pozytywny ,empatyczny człowiek.w zakładzie u pana... urszula Bartosz - ocena (1) Gorąco polecam! Bartosz Mati - ocena (1) Kozak salon, plus za wygodny parking Mati Beata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru i strzyżenia, gorąco polecam :) Beata Ewelina - ocena (1) Moje pierwsze spotkanie to była konsultacja odnośnie koloru. Wszystko zostało... Ewelina Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z metamorfozy u Pana Bartka. Efekt końcowy był taki,... Paulina Stała klientka od ponad roku - ocena (1) Tu jest cudownie! Po wcześniejszych złych doświadczeniach fryzjerskich, to... Stała klientka od ponad roku Angelika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Konsultacja w miłej atmosferze nastawiona na... Angelika