Kasia - ocena (1) chodzę tutaj od 2 lat i jestem naprawę bardzo zadowolona, Patryk to prawdziwy... Kasia A i T - ocena (1) Polecam to miejsce Korzystam razem z córką z usług w tym salonie i zawsze... A i T Lilii - ocena (1) Właśnie wróciłam z koloryzacji w salonie i jestem zachwycona! ️️ Kolor... Lilii
Ola - ocena (1) Wyjatkowy salon pod kazdym wzgledem, od atmosfery po jakośc usług az po... Ola Krzysio - ocena (1) Petarda salon super obsługa nigdy nie byłem lepiej obsłużony Krzysio Anna - ocena (2) Jestem stałą klientką od ponad 10 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Mam trudne i... Anna lusesita - ocena (1) Strzyżenie u Patryka to czysta przyjemność! ️ Atmosfera jest luźna i... lusesita Agata - ocena (2) Świetna fryzjerka! Monika uważnie słucha i proponuje najlepsze rozwiązania w... Agata Małgośka - ocena (1) Super Pani Kasia i Roma zespół w 100 procentach godny polecenia . Zapraszam... Małgośka Klientka - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi, miła atmosfera, polecam Klientka Piotr - ocena (1) Profesjonalna obsługa i świetna technika strzyżenia:) Piotr Lidia - ocena (1) Byłam już 2 raz u Pani Moniki, polecam z całego serca Lidia ANETA - ocena (1) polecam świetna atmosfera wspaniali fachowcy ANETA Cezary - ocena (1) Wizyta u Patryka to czysta przyjemność! Profesjonalne podejście, świetna... Cezary Danuta - ocena (2) Do salonu trafiam z polecenia przyjaciółki. Moje włosy wymagały szczególnej... Danuta Matylda - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Byłam u Patryka na koloryzacji Air Touch i jestem absolutnie... Matylda Stefania - ocena (1) Świetny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i wspaniałe efekty po... Stefania Aleksandra - ocena (1) Przemiła i bardzo profesjonalna Pani Olena :) polecam Aleksandra Mags - ocena (1) Bardzo prifesjonalny salon. Mags Sara K. - ocena (1) Nie ma tak cudownego salonu w całym Trójmieście, gdzie fryzjerzy tak... Sara K.