Erika - ocena (1) Jestem zachwycona! Koloryzacja wyszła perfekcyjnie, a strzyżenie idealnie... Erika Daniel - ocena (1) Miła obsługa plus propozycie na lepszy wygląd polecam Daniel Karolina - ocena (1) Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i na pewno nie ostatni! Profesjonalna... Karolina
Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Patryka. W salonie panuje super... Aleksandra Katarzyna K. - ocena (1) Opinie dodaje po 8 miesiacach od pierwszej wizyty. I za kazdym razem, a byly... Katarzyna K. Lidka - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i świetne podejście do klienta.... Lidka Marek M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyżenia. Ogólnie polecam. Marek M Anonim - ocena (1) Słabe wrażenia, kilka wizyt. Anonim Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Przemiła obsługa, świetna atmosfera i... Ania Maja - ocena (1) Byłam w salonie i jestem absolutnie zachwycona! Obsługa na najwyższym... Maja Marta - ocena (2) Usługa została wykonana tak jak sobie tego zażyczyłam Pani Monikw bardzo... Marta marlenee - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Przemiła atmosfera, wszystko czyste i zadbane.... marlenee Aurelia - ocena (1) Najlepsze Panie na świecie, czesały mnie jak i naszych gości na ślub, fryzury... Aurelia Agnieszka - ocena (2) Bardzo miła wizyta! Włosy zostały podcięte dokładnie tak, jak chciałam. Pani... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Salon fryzjerski godny polecenia miła atmosfera, profesjonalna obsługa i... Małgorzata Julia - ocena (1) Naprawdę podoba mi się, jak wyszło to strzyżenie. Włosy wyglądają lekko i... Julia Ala - ocena (1) To miejsce to perełka dzięki Adamowi i Patrykowi! Miałam dziś przyjemność... Ala Shokoufeh - ocena (1) Veronika była bardzo cierpliwa, uprzejma i kompetentna. Zdecydowanie ją polecam Shokoufeh Agnieszka - ocena (1) Chodzę tu od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Polecam panią Dominikę! Agnieszka Agata Tomczyk - ocena (1) Polecam Fryzjerkę Panią Adę. Od półtora roku chodzę do niej na koloryzację... Agata Tomczyk